Dnevni horoskop za 4.2.2012. godine

by | februar 4, 2012

Ovan

Privlači vas ideja o poslu sa osobom koja je u podjednakoj meri ambiciozna koliko i vi. Biće vam potrebno mnogo strpljenja da bi posao sa jednim vodenim znakom bio uspešan i da bi vam doneo prihod. Osetljivi ste i ne dozvoljavate da vam bilo ko kontrira.

Bik

Povoljan dan ako nameravate da nastavite saradnju sa drugim Bikom ili Rakom. Neko želi da se sa vama dogovori u vezi sa novim poslom. Nemojte potcenjivati mudrost osobe sa kojom ste u nekoj vrsti konflikta. Možete postići mnogo više ako budete taktični.

Blizanci

Dobro će vam doći savet Raka koji namerava da se sa vama uključi u nov posao. Trudite se da nikome ne date na znanje da vas jedna situacija u priličnoj meri čini nespokojnim. Mnogima imponujete i verovatno ćete dobiti ponudu od Lava u vezi sa zajedničkim poslom.

Rak

Možete doživeti neku manju neprijatnost u radu sa vazdušnim znacima ali kako veče bude odmicalo tako ćete i vi biti sve spremniji da preko mnogo toga pređete, naročito u radu sa Vodolijom, Lavom ili Blizancima. Moguća je vest o uplati na koju dugo čekate.

Lav

Vašem poslovnom partneru nedostaje samopouzdanja i moraćete da mu date neku garanciju da će vaša saradnja biti uspešna, naročito ako ste vi glavi u projektu. Pozicija Marsa čini vas nespokojnim po mnogim pitanjima, naročito ako ste emotivno vezani za Vodoliju.

Devica

Dobro se osećate u društvu ambicioznih osoba i onih koji stimulišu vaše ambicije. Niste spremni da taktizirate, naročito ne sa Ovnom, koji vam se zamerio po mnogim pitanjima ili sa nekom Vodolijom, koja pokušava da vam nametne svoju volju.

Vaga

Zbog nečega ste zabrinuti i najverovatnije ćete pokušati da pomognete osobi koja je zbog posla otputovala van mesta u kome živi. Ako planirate put u inostranstvo, moguće da ćete kako dan bude odmicao sve više odustajati od te ideje. Dobijate vest od mlađe osobe.

Škorpija

Očekujete neprijatnosti, najverovatnije u komunikaciji sa jednim Lavom koji ne pokazuje dovoljno razumevanja za vas ili istrajnost u vezi sa poslom za koji ste vi veoma zainteresovani. Tranzit Marsa donosi vam mogućnost obnove saradnje sa jednim Ovnom.

Strelac

Ostajete dosledni svojim idejama u vezi sa poslom ali vas nervira ponašanje jednog vodenog znaka koji vam ne daje mogućnost da se istaknete. Ako se radi o poslu sa strancima nemojte biti sumnjičavi u vezi sa mogućnošću realizacije zajedničkog projekta.

Jarac

Venera, planeta ljubavi u romantičnim Ribama u istom znaku u koji je ušao i Neptun, takođe planeta zanosa, čini vas spremnim da sa velikim žarom uđete kako u romansu tako i u posao koji bi trebalo da vam donse dobre prihode ili bar veliku satisfakciju.

Vodolija

Mesec u Raku ne odgovara vam svojom pozicijom zbog čega možete misliti da neko ima nešto protiv vas. Neko je uporan da vam nametne svoje želje i od vas očekuje da mu izlazite u susret. Pokušajte da se preterano ne nervirate, naročito ako ste u vezi sa Lavom.

Ribe

Ulazak Neptuna u vaš znak donosi februarskim predstavnicima vašeg znaka veliko nadahnuće i spremnost da se uključe u projekat koji bi mogao da im se i te kako isplati. Ako vaš posao ima veze sa umetnošću, modom, sportom, dobićete novu šansu da se istaknete.

Tagovi: