Modna fantazija sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi

Kolumbijska glumica je zaštitno lice nove Dolce & Gabbana kolekcije tašni

by | jun 20, 2020
Dolce Gabbana torba, Lepota i zdravlje

Letnja sezona se polako zahuktava, a ulice se već šarene od veselog kolorita, koji je – definitivno – neizostavan kad je u pitanju letnji look. Uz floralne motive koji dominiraju modnim pistama, savršeno se slažu jednobojne letnje torbice. Istovremeno jednostavne i otmene, daju onaj završni pečat karakterističan za svaku damu od stila. Brend Dolce Gabbana se ovoga puta baš potrudio da svaka torba iz njihove nove kolekcije u etar unese delić italijanske obale, njenih bajkolikih pejzaža i mondenskih letovališta. (Pročitaj: Ovi makeup trendovi dokaz su da leto nije otkazano (foto))

Nova kampanja predvođena čuvenom glumicom Sofijom Vergarom, kako iz D&G poručuju, slavi život i lepotu Italije. Kolekcija Devotion plod je  saradnje sa italijanskim univerzitetom Humanitas, a deo prihoda od svake prodate torbe odvaja se za naučna istraživanja koja treba da unaprede opšte zdravlje (Italija je država koja je među onima najviše pogođenim koronavirusom). (Pročitaj: Kako pronaći savršene naočare za sunce?)

Kolekcija Devotion je prepoznatljiva po kopči u obliku srca ukrašenoj inicijalima brenda i cirkonima. Dolazi u različitim modelima i bojama, a zajedničko im je vrhunsko umeće izrade. (Pročitaj: Ove simptome toplotne iscrpljenosti ne smete zanemariti)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) on

Koja bi Dolce & Gabbana torba bila vaš izbor?

Dolce & Gabbana svojom novom kolekcijom tašni ovekovečenih na obali mora vodi nas u neku potpuno drugu dimenziju, a Sofija Vergara svojom lepotom samo zaokružuje ovu modnu fantaziju.

Ručno pletena zelena tašnica dovoljno je velika da u nju stanu sve neophodne sitnice. (Pročitaj: Letnji manikir koji ostavlja bez daha)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) on

Dolce & Gabbana potvrdili su svoje učešće na prvoj digitalnoj nedelji mode u Milanu. Milano Digital Fashion Week održaće se od 14. do 17. jula, a uz četrdesetak brendova svoje novitete publici pred ekranima predstaviće i italijanski dvojac. Njihovo učešće ima i simbolično značenje. Naime, D&G na Milanskoj nedelji mode nisu učestvovali duže od 20 godina, a njihov povratak na tu manifestaciju organizatori su okarakterisali kao značajnu poruku jedinstva i solidarnosti u teškim vremenima. (Pročitaj: Tonirane kreme za sunčanje – inovativni proizvod koji će vas oduševiti)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images, Instagram