Hello! Srbija ličnost 2011. godine: Rekordan broj poznatih na Belom dvoru

by | decembar 12, 2011

Sinoć je na Belom dvoru upriličen prvi izbor za „Hello! Srbija“ ličnost godine na kom su dodeljene nagrade zvezdama ovdašnje muzičke, filmske, sportske i modne scene koje su svojim radom i medijskim nastupima obeležile proteklu godinu.

Laskave titule “Hello! Srbija ličnost 2011. godine” i statue koje je dizajnirao svetski poznati dizajner Karim Rašid uručene su onim osobama koje su čitaoci magazina Hello! i posetioci portala hellomagazin.rs izglasali u prethodnih mesec dana.

Svečanom prijemu na Kraljevskom dvoru prisustvovale su mnogobrojne ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije i okruženja, a u ulozi voditelja prvi put su se zajedno našli slavni bračni par, glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović-Lečić.

Među prvima su na ovaj spektakularni događaj stigli predsednik kompanije “Color Press Group” Robert Čoban sa suprugom Sandrom, a odmah za njima crvenim tepihom su prošetali i novosadska pevačica Slađana Ivanišević u pratnji svog prijatelja manekena Vladimira Cvetkovića.

Trudna pevačica Emina Jahović koja je na zabavu stigla sa svojim predstavnikom za medije odenula je dugu crnu haljinu otvorenih leđa. Nakon atraktivne brinete na Beli dvor je stigao i mladi glumac Petar Strugar.

Pevačica Anabela Bukva je za ovaj događaj izabrala belu dugu haljinu, koju je ukombinovala sa krznenim bolerom.

Voditeljka Suzana Mančić koja je na Hello party došla u društvu prijateljice Biljane Ristić, opredelila se za koktel crnu haljinu sa krljuštima, a njen kolega Ivan Ivanović odenuo je elegantno crno odelo.

Ovaj spektakularni događaj nisu propustili ni predstavnici kraljevske porodice Karađorđević, princ Aleksandar i princeza Katarina.

Potom su na Dvor stigli Miki Panjković i pevačica Maja Nikolić u kratkoj crnoj haljinici, a manekenka Ivana Stanković odlučila se za elegantnu toaletu crvene boje.

Hello zabavi prisustvao je i veliki broj poslovnih ljudi, a jedan od njih je i vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović, koji je na zabavu došao u crnom odelu.

Pevačica Lepa Brena zbog poslovnih obaveza u Americi nije prisustvovala ovom događaju, ali su se na Dvoru pojavili mladi predstavnici porodice Živojinović, Filip i Viktor.

Pop pevač Sergej Ćetković pojavio se u elegantnom crnom odelu, a voditeljka Aleksandra Gudelj koja se odlučila za dugu crnu haljinu, na zabavu je došla sa suprugom Veljkom.

Glumica Nataša Ninković odenula je elegantnu plavu haljinu, a za njom su pristigli i fudbaler Nikola Lazetić sa devojkom Sonjom Marić.

Mlada pobednica “Farme” Katarina Živković odenula je belu haljinu sa cirkonima, dok se njen partner, maneken Branislav Janković odlučio za klasično crno odelo, a sličnu odevnu kombinaciju izabrao je i voditelj “Pinka” Ognjen Amidžić.

Folk diva Seka Aleksić odenula je elegantnu crvenu haljinu, a na zabavi je prisustvovao i njen suprug Veljko Piljikić koji se odlučio za elegantno odelo. Diva našeg glumišta Danica Maksimović odenula je crnu dugu haljinu koju je ukombinovala sa atraktivnim cipelama, dok se njen kolega Milutin Mima Karadžić odlučio za elegantno crno odelo i belu košulju.

Novinarka magazina Hello! Nadežda Jokić odlučila se za haljinu u boji zlata, a na zabavu je stigla sa stilistom Markom Obradovićem. Modna dizajnerka Suzana Perić obukla je crnu haljinu.

Novosadska pevačica Nataša Bekvalac zadivila je prisutne u beloj elegantnoj haljini i crvenim cipelama, a na zabavu je stigla u pratnji modnog dizajnera Darka Kostića.

Vlasnica kompanije “Miss Yu” Vesna de Vinča došla je sa jednom od misica iz svoje agencije. Bard našeg glumišta Velimir Bata Živojinović na Dvor je stigao u elegantnom crnom odelu.

Hello party nije propustio ni vlasnik modne agencije “Klik” Nenad Radujević, kao ni voditeljski par televizije “Pink” Minja Miletić i Vladimir Stanojević.

Nakon što su se zvanice smestile u salu počeo je oficijelni deo programa, a glamuroznu atmosferu pratila je odgovarajuća muzika. Nakon što su devojke iz “Elektik studjia” završila svoj nastup, prisutnima u svečanoj sali obratila se voditeljka Nina Radulović-Lečić.

Na bini joj se pridružio suprug Branislav Lečić koji je najvio obaćanje srpskog pestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića. On je podsetio sve prisutne da je pre nešto više od četiri godine na Belom dvoru predstavljen prvi broj ovog licencnog magazina i da mu je izuzetno drago što je i nakon 200 brojeva magazin Hello! i dalje jedan od najčitanijih u Srbiji.

Zatim se prisutnima obratio urenik srpskog izdanja magazina “Hello!” Saša Tošić, koji se zahvalio kraljevskom paru, svojim saradnicima i svim čitaocima ovog nedeljnika.

Karim Rašid, dizajener statue za Hello! ličnost godine, prisutnima se obratio preko video-bima i čestitao im na osvojenom priznanju, a potom objasnio da je inspiraciju za izgled statue pronašao u svim ovogodišnjim dobitnicima. Na scenu su zatim izašle glumice iz predstave “Zvezdarske zvezdice” i izvele nekoliko muzičkih skečeva.

Čitaoci magazina “Hello!” i portala hellomgazin.rs su svojim glasovima izabrali 24 ličnosti iz javnog života koje će kući poneti ovo laskavo priznanje. Prvi na listi dobitnika je najbolji svetski teniser Novak Đoković, a priznanje je osvojio i reditelj Zdravko Šotra, koji se prisutnima obratio rečima:
Primao sam nagrade mnogo puta, ali nikada na ovako veličanstvenom mestu. Hvala vam!

Osnivač fonda “Bitka za bebe” Veran Matić jedan je od dobitnika, a nakon njega na scenu je izašla Nataša Ninković, koja se kratko obratila publici.

Kada je voditeljka Nina Radulović-Lečić najavila velikna srpskog glumišta Batu Živojinovića, Belim dvorom se prolomio aplauz oduševljenja.

Sledeći dobitnik nagrade Hello! ličnost godine je voditelj TV Prva Ivan Ivanović koji se zahvalio prisutnima, a nakon njega su u ime hrvatske pevačice Severine Vučković priznanje primili Filip Miletić i Miloš Roganović, autori njenih hitova “Bred Pit” i “Grad bez ljudi”.

Jedan od dobitnika je i reditelj Dragan Bjelogrlić, koji se prisutnima obratio putem video poruke, a u njegovo ime nagradu su primili glumci Miloš Biković i Petar Strugar, zvezde filma “Montevideo, Bog te video”.

Pop pevačica Emina Jahović Sandal je specijalno iz Turske došla na izbor za Hello! ličnost godine i zahvalila se redakciji magazina sa kojim već četiri godine uspešno sarađuje.

Medijski mag Željko Mitrović i televizija “Pink”, takođe se mogu pohvaliti prestižnim priznanjem za uspešno poslovanje u 2011. godini.

Voditeljka emisije “Dobro veče, Srbijo”, Jelena Bačić-Alimpić je jedan od dobitnika priznanja. Sledeći u nizu dobitnika ove laskave titule je bosanskohercegovački muzičar Hari Varešanović.

Manekenka i voditeljka emisije “Srpski Top model” Ivana Stankovć prisutnima se obratila sledećim rečima:
Sve svoje snove sam ostvarila sama. Sem ovog. Ovde su mi pomogli čitaoci!

Princeza Katarina Karađorđević jedna je od dobitnica priznanja za humanitarni rad, a reditelj filma “Parada” Srđan Dragojević se prisutnima obratio preko video-bima.

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle je nakon uručene nagrade izjavila:
Velika je čast biti na Belom dvoru u Srbiji, jer jako volim ovu zemlju. Hvala i pozdrav iz Makedonije!

Lepa Brena se prisutnima zahvalila video porukom, a nagradu u njeno ime primio je njen mlađi sin Viktor Živojinović.

Novosađanka Lena Bogdanović, poznata po ulozi “Žene sa Dedinja” zahvalila se na dodeljenom priznanju.

Pevačica Seka Aleksić je nakon primljene nagrade uputila komplimente voditeljskom paru. Voditelj “ružičaste” televizije Ognjen Amidžić duhovito je izjavio:
Hvala vam puno. Voleo bih imam profil kao ova statua!

Sledeći dobitnik, modni kreator Darko Kostić, prisutnima se obratio rečima:
Drago mi je da postoji časopis koji veruje u pravu umtnost.

Potom su priznanja uručena crnogorskom pop pevaču Sergeju Ćetkoviću i njegovoj koleginici Nataši Bekvalac, a i lepa glumica Sloboda Mićalović zahvalila se publici na nagradi.

Nakon svečane dodele priznanja na scenu su ponovo izašle “Zvezdarske zvezdice” i izvele dve numere iz popularne predstave.

zvor: hellomagazin.rs, Anastasija Canovic
foto: Janko Petkovic, Dragan Gajic

Tagovi: