Influenserke preporučuju: Koji je to modni trend nastao u izolaciji (foto)

by | mart 25, 2020
Influenserke preporučuju: Koji je to modni trend nastao u izolaciji (foto)

Foto: Guliver/Gettyimages

Modni trend nastao u karnatinu. Da, istina je

Čim nešto mora, većini ljudi je odmah manje „atraktivno“, pa čak i kada je u pitanju sedenje kod kuće koje dugo priželjkuju. U trenutnoj situaciji kada zbog korona virusa sa kojim se bori ceo svet samo oni koji nemaju izbora izlaze napolje sve je stalo. I tako, dok smo do skoro kukali kako nam fali dana za sebe, porodicu, odmor od žurbe, sređivanja i šminke, sada čeznemo za tim.

Ovo je najpoželjniji par obuće za leto, a evo zbog čega neće moći svako da ga nosi (foto)

Međutim, ako ste mislili da su svi odustali od „modiranja“ i trendova, grdno se varate, ono je samo poprimlio drugi oblik. Zato, ako smatrate da to što ležite kod kuće znači da treba da budete zapušteni i ne razmišljate o tome šta nosite, naše omiljene trendseterke su rešile da vas „razmrdaju“. Tema jeste kežual, ali ona fashion. Reč je o trenerci.

Marama – aksesoar koji menja mnoge druge: Evo kako sve možete da je nosite (foto)

Poznate cice su nam pokazale kako je one nose tokom karantina i tako nam ponovo približile trend iz devedesetih godina. Za razliku od mnogih, ovaj je udoban i verujemo da će prirasti za srce i onih čiji je stil daleko elegantiniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

U kombinaciji „za po kući“ fashion dame fotografisale su se u udobnim kompletima, bilo da je reč o sportskim ili ženstvenijim varijantama, piče Cosmopolitan.rs.

Ipak, ono što takođe postaje veoma aktuelno, jesu trenerke od rastezljivih materijala. Izaberite svoju kombinaciju i budite u trendu i u svom domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie