Još jedna kolekcija sa potpisom poznate ličnosti

Mnoga velika imena šou biznisa umešala su se u modu poslednje decenije, i sve nam se više čini da brendovi bez njihove intervencije ne bi ni preživeli toliko napetu i takmičarsku atmosferu na današnjem svetskom tržištu. Ovaj vid saradnje odavno se više ne zasniva na angažovanju poznatih za zaštitno lice kampanje. Sada oni kreiraju i lansiraju svoje kolekcije u okviru poznatih brendova.

Foto: @puma

Jedna od uspešnijih saradnji jeste i ona između Rijane i poznatog sportskog brenda Puma koja je ovog proleća iznedrila još jednu sjajnu kolekciju. Pod nazivom Fenty ova linija već drugu sezonu osvaja srca modnih poklonika širom planete.

Foto: @puma

Pročitajte i…Proleće je tu, a sa njim su nam stigle i nove starke

Kliknite na sledeću stranu…

Ovaj put, kao glavna inspiracija poslužila je Marija Antoneta. Duksevi sa pertlama i trakama, topovi koji podsećaju na grudnjake, pantalone i obuća pozajmljuju estetiku kako od sportskih komada, tako i filma Sofije Kopole o čuvenoj kraljici Francuske. Ono što kolekciju čini zaista posebnom jeste kolorit. Nežna i nova nijansa pink preovlađuje. Tu su i pastelno plava i lila, a kao potpuna suprotnost pridružuje im se maslinasto zelena, jedna od boja sezone. Veoma neobična obuća i čokeri koji neodoljivo podsećaju na korsete dali su kolekciji završni pečat.

Foto: @puma

Foto: @puma

Foto: @puma

Ukoliko je linija estetski „vaša šolja čaja“ predlažemo da je detaljno proučite. Neki komadi su svakako na granici nosivog, ali ima i onih koji će odlično upotpuniti ovo proleće. Svakako vredi pogledati.