Ko će nam bolje demonstrirati novi trend nego Kim Kardašijan: Ovo je hit frizura za sezonu pred nama

by | februar 14, 2020
boja kose kim kardašijan

Foto: Guliver/Gettyimages

Nova frizura Kim Kardašijan najavljuje novi trend

Svako novo godišnje doba donosi i nove trendove. Obično prošlogodišnju garderobu menjamo nekom sasvim drugačijom – drugih boja, modela, materijala. I obuća je na meti promena, ali aksesoari koji su pečat na svakoj modnoj kombinaciji. Odavno i bjuti svet prati sezonske promene, pa su boje kose ono što najpre promenimo kada nam stiže novo godišnje doba. Proleće je posebno izazovno jer zahteva promenu koja donosi vedrinu, sjaj i pečat sunca u kosi.

Frizure koje osvajaju Ameriku stižu i kod nas

Iako smo još duboko u kalendarskoj zimi, najpoznatija starleta na svetu je, kao i obično, poranila sa promenom. Nova frizura Kim Kardašijan je oduševila sve njene obožavaoce i najavila novi trend.

Kim Kardašijan važi za osobu koja je odvažna i hrabra kada je moda u pitanju. Ona postavlja modne trendove koji, iako u prvi mah izgledaju nespojivi i neverovatni (setimo se samo providinih cipela i povratka biciklističkih na velika vrata), devojke širom sveta bez pogovora prihvataju njene ideje.

Ona sa kosom često eksperimentiše, pa je tako bila i platinasta plavuša, vatrena crnka, nosila je dugu ravnu kosu, popularni bob…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

Ipak, čini se da će njena nova boja kose koju je predstavila na društvenim mrežama biti apslotuni hit. Kim Kardašijan se i ovoga puta prepustila veštim rukama slavnog holivudskog frizera Krisa Epltona pa ne čudi što je rezultat savršen.

Najlepši osmeh Holivuda ovako se neguje: Beauty tajne Džulije Roberts

Naime, Kim sada ima bronde nijansu koja je, što se može zaključiti po njenom nazivu, mešavina smeđe (brinete) i plave (blond). Boja izgleda potpuno prirodno, pa ne čudi što su mnoge obožavateljke slavne starlete oduševljene ovom njenom promenom.

Kim inspiraciju pronašla kod mlađe sestre

Vernim fanovima koji prate svaki korak sestara Kardašijan- Džener nije promaklo da je Kloi nedavno na Instagramu podelila svoju staru fotografiju sa gotovo identičnom bojom kose, kada je i upitala svoje obožavatelje treba li ponovno da isproba ovaj “look”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Čini se da je Kim preduhitirila, ali poznavajući slave sestre čini se da je ovo još jedan njihov dogovor, da zajedničkim snagama postave novi bjuti trend.

Kim priznala: Kanje voli plavu kosu

Iako Kim uživa da eksperimetiše sa bojom kose, njenom suprugu, poznatom reperu Kanjeu Vestu se, ipak, najviše dopada kao plavuša.

– Kanje voli plavu kosu. Pitao me kad ću se opet vratiti na tu boju. Rekla sam da neću odmah nakon što se porodim jer mi je lice bilo natečeno i usne su mi bile ogromne – rekla je Kim jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on