Mislili su da Kim nikada neće smršati, a onda je otkrila dijetu koja ju je spasila!

by | avgust 1, 2016

Kim je ponovo mršava i seksi! Čuvena starleta uspela je posle nekoliko meseci mukotrpne borbe da dobije bitku sa kilogramima, i da zablista u uskim haljinicama koje toliko preferira. Ali, kako joj je to zapravo pošlo za rukom?

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Čuvena Kardašijanova majka je dvoje dece, pa su neminovno trudnoća i porođaji ostavili traga na njenoj mladalačkoj figuri. Kako je prirodno veoma niska (158cm), a izraženih oblina, njena figura nikako nije „zahvalna“ – svaki kilogram viška jasno se vidi.

Pročitajte i… Tri njene fotke dokazale su da brojke na vagi nemaju veze sa stvarnim izgledom

Kako je Kim smršala i koja je dijeta zaslužna za to saznajte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Nakon trudnoće nije joj bilo lako da se dovede „u red“, nekoliko meseci kuburila je sa dodatnim kilograma, pokušavajući nevešto da ih sakrije odećom. No, konačno je uspela u nameri da se stesa i ponovo izgleda fenomenalno u mini suknjama i uskim farmerkama.

Žene širom sveta, ali i dežurni kritičari, zapitali su se – kako joj je to pošlo za rukom? Koji „trik“ je iskoristila?

Koji cilj je Kim postavila?

Nakon što je rodila malog Sejnt Vesta starleta je postavila cilj sebi da mora ponovo da izgleda kao pre nekoliko godina – tačnije priželjkivala je figuru kakvu je imala 2010. godine kao 29-godišnjakinja.

Kako bi ostvarila zacrtano, Kim je rešila da ne gladuje, već da se okrene pouzdanoj Atkinsovoj dijeti koja joj je već nekoliko puta dala rezultate. 

Ovaj način ishrane podrazumeva konzumaciju uglavnom proteina; dakle možete jeste jaja i sve vrste mesa. Takođe, salata je obavezna, a svoju ishranu možete obogatiti bobičastim voćem, orašastim plodovima, maslinovim uljem, avokadom…

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Kim Kardašijan obožava slatkiše, što je i bio najveći problem u dijeti, međutim priznala je da bi u trenucima krize posezala za bombonama od kikiriki putera prelivenim tamnom čokoladom.

Atraktivna brineta redovno je i vežbala – ujutru je trčala, a zatim bi u toku nedelje išla na bok ili upražnjavala kardio vežbe. Istakla je i da priče o korsetu nisu tek mit – ona i njene sestre uvek ga nose po kući i zaista daje rezultate – opseg vašeg struka će se smanjiti!

„Moja guza i bokovi zadnji će se istopiti, ali neću stati. Nakon što sam rodila dvoje dece i uspela ponovno da dođem u formu, osećam se bolje no ikad. Trudila sam se žestoko i veoma sam ponosna na to“, izjavila je nedavno ova lepa dama!

Pročitajte i… One su prelepe i slavne, ali mnogo bolje izgledaju sa par kilograma više

Tagovi: