Modnim performansom počela 29. Nedelja mode

by | mart 27, 2011

Modnim performansom Maje Atanasijević sinoć je u „Choomich design district“ (delu tržnog centra „Čumićevo sokače“) počela 29. Nedelja mode. Mladi dizajneri otvorili su širom vrata svojih modnih ateljea i razmenjivali savete o trendovima odevanja sa velikim brojem posetilaca.

„Čumić“ je sinoć nakon velikog perioda ponovo postao centar modnog zbivanja. Poštovaoci mode imali su priliku da razgledaju, probaju, druže se i pazare neki komad garderobe po nižim cenama.

U buticima kao i ispred njih bila je velika gužva, a mladi dizajneri poput Tijane Pavlov, Dejana Despotovića, Ane Ljubinković, Predraga Đuknića i drugih trudili su se da svoje unikatne komade pokažu svakom radoznalom prolazniku i posavetuju ih kako da ih nose.

Nakon performansa kojim je Maja Atanasijević podsetila kako je šiti na sada već zaboravljenoj singerici dugo platno, prisutni su druženje nastavili uz pivo.

Pored voditeljke Dragane Ćosić, svečanom otvaranju 29. „Amstel Fashion Week“ prisustvovali su i NJ. K. V. princeza Jelisaveta Karađorđević, Verica Rakočević, Milica Stojanović, Una Senić i mnogi drugi.

Izvor:  Blic
Foto: S media

Tagovi: