Nagradna igra za prave šopingholičare!

by | oktobar 2, 2020

Jesen je stigla, a sa njom pored žutog lišća i hladnog vetra i večito pitanje – šta da obučem? I dok nam se jesenje kolekcije smeše iz izloga, novčanik kao da kaže „Ne treba ti taj peti džemper, pobogu!“ Razum i srce prepiru se oko one haljine („znam da imam sličnu, ali nije kao ovaaa“), a mašta se kreće u jednom pravcu – kada bi mi neki novac za šoping sada pao sa neba! E pa, ne baš sa neba, ali iz Galerije Belgrade stiže nagradna igra „Šopinguj kao milioner“, namenjena pravim šopingholičarima!

Glavna nagrada od neverovatnih dva miliona dinara može se naći u vašim rukama, ako se prijavite do 10. oktobra 2020. godine. Sve što je potrebno je registracija na sajtu galerijabelgrade.com i možda baš vi budete jedan od sedam srećnih dobitnika.

Prvo mesto dobitniku donosi čak dva miliona dinara, drugo mesto 200.000 dinara, a još pet dobitnika osvojiće po 20.000 dinara za nezaboravnu kupovinu u tržnom centru u okviru Belgrade Waterfront-a, koji se ovog meseca otvara za posetioce. Nagrade se osvajaju u formi bodova koji se koriste za kupovinu u prodavnicama u Galeriji Belgrade koje učestvuju u nagradnoj igri. Bodovi se preuzimaju kroz aplikaciju koja će uskoro biti dostupna.

Nagradna igra idealan je način da se upoznate sa svime što Galerija Belgrade ima da ponudi, a ima da ponudi baš dosta. Pre svega, tu je inovativni program lojalnosti „Moj Beograd“, koji kroz sistem bodova i tri nivoa u okviru programa – Bronzani, Srebrni i Zlatni – svaku kupovinu u ovom jedinstvenom tržnom centru prebacuje u bodove koji mogu da se koriste za neki naredni šoping. Pored toga, opcija Scratch&Win koja se aktivira svakim dolaskom u Galeriju donosi novo iznenađenje – popust na „onu“ haljinu, besplatnu kafu ili saradnju sa stilistima koji će učiniti da se osećate kao zvezda!

Galerija pruža jedinstveno iskustvo prilikom svake posete i dok je osećaj koji nudi nemoguće opisati, njenu impozantnu ponudu mogu dočarati brojke. Tu su brendovi svetske klase u premijum izdanjima i zabavni sadržaji na više od 93.000 kvadrata, restorani i kafići sa impresivnim pogledom na reku, 3.600 parking mesta, multipleks bioskop koji se prostire na više od 4.000 kvadrata i najveći „zeleni“ krov u regionu! 

Ovo je jedna od onih situacija gde i srce i razum govore isto – želim da šopingujem kao milioner! Okušajte sreću i sačekajte proglašenje pobednika 11. oktobra 2020. godine, jer možda to budete baš vi!

PromoPromo