Najfatalnija plavuša bivše Jugoslavije: Odbila je Švarcenegera, ponizila Paćina, volela Bregu

by | avgust 4, 2016

Još niste čuli za Dijanu Bećirović? Možda vi ne znate, ali smo prilično sigurno da vaše mame vrlo dobro znaju o kome je reč. Bila je ona prva pinap devojka u nekadašnjoj Jugoslaviji, fatalna zavodnica i neko ko je za sobom uvek dizao prašinu… Lepa plavuša nikada nije prestala da intrigira, a led je probila kada se maloletna slikala za duplericu popularnog časopisa „Start“.

Screenshot/Youtube

Screenshot/Youtube

Fotografije su za tadašnje vreme bile slobodne i provokativne, a Dijani su preko noći obezbedile status jugoslovenskog seks simbola. Kako je godinama kasnije sama priznala nije bila srećna zbog ovakvog razvoja situacije – nije govorila sa porodicom i loše se nosila sa slavom te vrste.

Pročitajte i… Ona je najduhovitija Hrvatica sa gomilom novca i FENOMENALNIM stilom

Kako danas izgleda ova dama i čime se bavi pogledajte na sledećoj strani…

No, to je bila odskočna daska u njenoj karijeri – otvorila joj je vrata ka inostranstvu. Dugo je radila kao manekenka u Italiji, a krasila je i naslovnicu američkog „Plejboja“. Zanimljivo je da ova dama nije samo lepa, već može da se pohvali i visokim obrazovanjem – danas u vitrini ima diplome tri fakulteta, od kojih je jedna i žurnalistika.

Dijana je u jednom trenutku svog života stigla i na male ekrane – radila je kao voditeljka, a u novinarskoj karijeri je zabeležila zavidan broj intervjua sa nizom proslavljenih i značajnih ličnosti poput Ajrtona Sene, Pavarotija, pape Benedikta XVI…

Iz Rima putevi sudbine odveli su je u Los Anđeles, gde je nastavila da se bavi uglavnom novinarskom karijerom, premda je imala brojne ponude za ulazak u filmsku industriju.

Zanimljivo je da su na šarm ove lepotice iz Tuzle pali i čuveni holivudski zavodnici poput Kevina Kostnera, Al Paćina i Arnloda Švarcenegera… Svi oni su se otvoreno udvarali Dijani, ali je ona izabrala Gorana Bregovića sa kojim se zabavljala određeno vreme. I danas ističe kako ga ceni, te da je on najpriznatiji muzičar u svetu, a da je sa naših prostora.

Pročitajte i… Kada se princeza Dajana pojavila u ovoj haljini svi su zanemeli. A ona je imala priču…

 

 

Dijana Bećirović u junu je izdala i autobiografiju „Diana“ na čijim stranicama je bez okolišanja otkrila sve svoje tajne…

Pročitajte i… Supruga našeg čuvenog košarkaša pozirala je u super trendi kupaćem i izgleda tako dobro

Tagovi: