Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Šta nam donosi romantična Venera?

by | jul 31, 2022
nedeljni horoskop za 1. do 7. avgusta

Romantična Venera preuzima glavnu reč. Bikovi su spremni za akciju, kod Rakova prijateljstva prerastaju u ljubav, a jedan znak može da se nada finansijskom dobitku

Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta

 

OVAN

Uh, uh, Ovnovi, trebaće vam malo vremena i truda da ove nedelje povežete vaš partnerski i vaš porodični život. Ako vaša familija oduvek podržava vaš izbor partnera i ako nikada nije bilo problema, ona da ste jedna od retkih srećnica. U suprotnom, čekaju vas pune ruke posla da pomirite sve zahteve koji se stavljaju pred vas. Takođe, možda ćete se naći u situacijii da morate istovremeno da se nađete u društvu njegove i svoje porodice – to bi moglo da bude napeto iskustvo. Ne brinite, rešiće se sve kako treba, ali ćete ipak pretrpeti manji stres.

Na poslu malo uvucite rogove. Istina je, zaslužni ste za veći deo ostvarenih rezultata, ali sada nije momenat da tražite povišicu ili lovorike. Sačekajte neko vreme, uskoro će povoljan trenutak i za to.

 

BIK

Vi kao da više nemate ni grama strpljenja da čekate da Kupidon uradi svoje ili da se vaša ljubavna situacija reši sama od sebe. Sve u vama vrišti da je vreme za akciju i vi ćete se za time povesti. U zavisnoti od vaše trenutne situacije, sve opcije su otvorene: od iznenadne i  burne veze, do potpuno neočekivanog prekida. Znamo da vas sve sada tera na akciju i da rešite ovo područje svog života, ali Bikovi – ne srljajte ako nemate onaj osećaj da je sve na svom mestu.

Na polju karijere nije vam dozvoljeno da žurite u akciju, Bikovi, nego dobro razmislite o kursu koji želite da zauzmete. Nepromišljeni postupci mogli bi vas koštati, zato obuzdajte porive da brzopleto delujete i budite racionalni, kao što obično jeste.

 

BLIZANCI

Zahvaljujući odnosu Marsa i Urana, vi ste potpuno zarobljeni između potrebe da mirujete i potrebe da delate po svaku cenu. Već u ponedeljak, jedna situacija nateraće vas da se osetite preplavljeno, kao da se davide. Srećom po vas, nećete reagovati burno. Povući ćete se u sebe i maštati šta je to što bi trebalo da učinite i koje bi konsekvence mogle da budu. Ovo će ostati samo mašta, što je dobro, jer sada bi svaki nepromišljen potez mogao negativno da utiče na budućnost veze.

Kada je posao u pitanju, maštate o jednom velikom projektu. Ono što vam neodstaje su sredstva za početak. Začekajte petak, a potom zakucajte na vrata i najverovatnije ćete obezbediti potreban fond.

 

Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: RAK

Da li će vaš dragi prijatelj odjednom postati vaš ljubavnik? Ili će vaša stabilna veza, za koju ste se taman zapitali da li je postala samo prijateljstvo bez strasti, ponovo oživeti? Venera je ušla u vaš znak i stvara jedan divan i romantičan aspekt sa Uranom. Na polju ljubavi otvaraju vam se divni putevi, samo uživajte. Čak i varijanta za jednu noć mogla bi da postane ljubav vašega života, sve je sada moguće.

Kada je karijera u pitanju, dragi Rakovi, jako je važno da za saradnike izaberete ljude koji dele vašu viziju i spremni su da vas podrže i u kriznim vremenima. Ako tek birate pravac za naredni projekat u karijeri, znajte da vas čeka uspeh u svemu što se tiče novih tehnologija.

 

LAV

Vi ste skloni da svoja osećanja vičete sa krovova, ali trenutno to nije dobra ideja. Srećom, Venera tokom nedelje pravi divne aspekte sa Marsom, Uranom, Neptunom i čini da i sami želite da stvari održite tihim, romantičnim i privatnim. Ovo možda jeste neobično za vas, ali će se dugoročno ispostaviti kao izuzetno dobar potez. Inače, čekaju vas izuzetno prijatni trenuci tokom kojih ćete osećati ušuškano, voljeno i sigurno.

Lavovi, ovo je vaš mesec i ne bi trebalo da imate većih trzavica ni na poslu. Ipak, to ne znači d možete samo da sedite i ništa ne radite. Onim Lavove koji budu lenčarili, to će na jesen stići na naplatu.

 

DEVICA

Drage Device, već neko vreme se sa problemima i izazovima borite u tišini. Univerzum je to primetio i vreme je da primite višestruki finansijski blagoslov! Ako se borite da očuvate svoju karijeru i finansije na pravom putu, znajte da je ovo nedelje kojom počinje vaš put nagore. Avgust će biti mesec u kome će se, jedan po jedan, vaši problemi na ovom polju rešavati. Ipak, sve prilike koje se otvaraju nateraće vas i da se suočite sa svojim strahovima, prihvatite svoje mane i postanete malo bolja osoba.

I dok na poslu i u finansijama sve kreće na bolje i dalje vas čeka mnogo razgovora i razjašnjavanja na polju ljubavi. Držimo fige da svi razgovori prođu kako treba i da vaša veza dobije željeni pravac.

 

Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: VAGA

Spremni ste da izađete iz zone komfora kada su u pitanju vaš ljubavni i seksualni život. Ono što je nekada bilo strogo ne, sada bi vam se iznenada moglo učiniti ne samo prihvatljivim, nego i privlačnim. Sve ovo događa se na veliku radost vašeg partnera. Opustite se i uživajte, prihvatite neke male promene koje će vas ponovo približiti partneru. Ako ste solo moglo bi se desiti da se upustite u vezu bez obaveza. Ona nema budućnost, pa zato, ako ulazite u nju, budite zaista sigurni da želite deo „bez obaveza“.

Što se posla tiče, nije vreme da budete nedosledni i zaboravni. Sve proveravajte dva puta, a kada potpisujete određena dokumenta čitajte ih nekoliko puta. Opreza nikada dosta, naročito kada su visoke cifre u pitanju.

 

ŠKORPIJA

Spremite se. Obično ste vi ona misteriozna strana, ali sada se partner sprema na jedan veliki iznenadni potez. To bi moglo da bude divno, ali i totalna katastrofa. Ovaj događaj sprema vam se na samom početku nedelje, već u ponedeljak. Moglo bi da bude uzbudljivo i romantično veče, ali i iznenadni tantrum besa kod vaše voljene osobe. Budite spremni na sve. Za one solo Škorpije, pravi dan za potragu za ljubavlju biće subota.

Vi ste prilično usredsređeni na posao poslednjih meseci i često dozvoljavate da vam poslovne obaveze zasene sve drugo. Uzbudljivo je voditi nov i važan projekat, ali nemojte zaboraviti da vas najznačajniji deo vašeg života čeka kod kuće, a ne u kancelariji.

 

STRELAC

Čudna situacija se sprema u vašem ljubavnom životu. Zasićeni ste trenutne situacije i svesni da vam je potrebno da stvari malo razmrdate i postanete spontaniji. Tu će se stvari zakomplikovati, pa ćete vašu spontanost na kraju morati pažljivo da isplanirate. Nemojte zbog toga odustati – ova promena je baš ono što treba vašoj vezi i trud će vam se isplatiti.

Strelčevi, vašu usredsređenost prenesite i na poslovni segment jer je krajnje vreme da zaokružite ciklus koji ste započeli. Bilo da je u pitanju školovanje, traženje posla ili neki projekat, privodite obaveze polako kraju.

 

Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta – JARAC

Venera, Uran i Neptun za vas pripremaju brojna iznenađenja u ljubavnom životu. Nije potrebno ništa da činite: sitaucija će vam bukvalno pasti u krilo. Nova osoba pojaviće se na vašem horizontu kada se budete najmanje nadali i to na mestu koje ste do sada posetili zilion puta. Sve će delovati pomalo blesavo i opasno, ali to je ono što vam u ovom trenutku prija. Ako ste u vezi, partner će vam predložiti jednu neobičnu aktivnost – prihvatite, prijaće vam.

Uvek dosledni i radni, u poslednje vreme vam je teško da se aktivirate. U redu je da vam povremeno bludi pažnja, ali nemojte za greške optuživati druge. Ponesite odgovornost za svoje postupke.

 

VODOLIJA 

Vodolijama će prvi zadatk biti da gase požare za koje su odgovorni članovi njihove porodice. Već u ponedeljak ćete se susresti sa potpuno nepredviđenom porodičnom dramom koja će vam odneti mnogo vremena i živaca. Srećom, vaš partner je uz vas i čak će vam dati potencijalno rešenje koje će najpre delovati potpuno ludo, ali za divno čudo: biće delotvorno.  Ako ste sami, mogli biste sresti nekog zanimljivog u svojoj teretani.

Nabacili se sebi 1001. obavezu na vrat i sada vas vi razvlače u svom smeru. Moraćete da podvučete crtu. Budite razložni kada objašnjavate zašto vam je potrebna pauza i zašto morate da usporite sa realizacijom.

 

RIBE

Romatična Venera sada šeta kroz vaš sektor prave ljubavi u dubokih veza, tako da je sada vreme za sudbinske susrete. Slobodno sanjarite čim upoznate nekoga, jer sada je vreme kada vam sudbina stavlja na put vašu srodnu dušu. Ukoliko ste u vezi, čekaju vas lepi i strastveni trenuci, puni razumevanja sa vašim partnerom.

Razne distrakcije su vam na putu ove nedelje, Ribe, ali nemojte dozvoliti da vam misli suviše lutaju. Važno je da vodite računa da sve obaveze budu završene na vreme i da ne podbacujete sa rezultatima, jer ste na osetljivoj tački u karijeri.

PROČITAJTE I MESEČNI HOROSKOP.

mikhail sotakov/gettyimagesplus