New Face: On je budući top-model!

by | jun 17, 2015
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Da li vam je dosta priča o stranim manekenima koji uspevaju da prokrče svoj put u svetu mode? Da, i nama je. Predstavljamo vam novo lice naše modne scene: Nemanju Grubišića.

P.S. Ukoliko poznajete nekoga ko je, po vašem mišljenju, “new face” i na putu da postane nova zvezda, pišite mi na [email protected] (subject: Za Ivanu Ilijin)!

Foto: Promo

Foto: Promo

Da li su mame uvek ,,krive’’ za sve?
,,Manekenstvom sam počeo da se bavim pre dve godine, kada me je mama naterala da odem na kasting za nova lica u agenciju Fox. Sada mi je drago što sam je poslušao, jer sam već dvaput bio u Kini i trenutno sam, po drugi put, u Milanu’’, rekao nam je Nemanja. U Milanu ga predstavlja prestižna agencija Major, a u Kini agencije ULM i M3.

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Promo

Foto: Promo

Na pitanje koji je njegov najveći uspeh kada je modeling u pitanju, ovaj dvadesetogodišnji dečko odgovara da su to poznanstva sa mnoštvom predivnih ljudi. Zaista zvuči skromno, jer na moje potpitanje zašto ne pominje kastinge za Pradu, Roberto Cavali, Jill Sanders i Calvin Klein – on odgovara samo to da je ušao u uži krug i da je veoma ponosan na to.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nemanjin lik je ulepšao stranice magazina „Men“, „Men’s Health“, „Esquire“, a što se ovog poslednjeg tiče, osim u domaćem izdanju, mogli ste ga videti i u „Esquire China“. Takođe, nedavno je sa bratom Danilom snimao editorijal za modnu kuću Hugo Boss. Snimanja mu nisu naporna, uživa u njima, ali – kako s osmehom kaže – plaši se da pravi nagle pokrete jer uvek nosi veoma vrednu garderobu.

Foto: Promo

Foto: Promo

Verovatno već i zahvaljujući ovim fotografijama možete da uvidite kakvu moć transformacije ima naš mladi model. I verovatno vam je jasno da je ogromna verovatnoća da ćete nastaviti da ga viđate kako u našim, tako i u stranim časopisima, TV reklamama, bilbordima…

Koji su njegovi planovi za leto?
,,U avgustu putujem u Maleziju, Hong Kong ili na Tajland’’, kaže skromni, budući top-model. Mi mu želimo mnogo sreće i savetujemo mu da zaboravi na skromnost u poslu u kojem se ta vrlina ne ceni previše te da sa ponosom istakne sopstvene uspehe i talenat.

Tagovi: