Nova šansa za lepotu Bate Spasojevića

by | 28 septembra, 2020

Nedavno je u jednom prestižnom beogradskom lokalu održana revija našeg proslavljenog dizajnera Bate Spasojević na kojoj je predstavljena kapsula kolekcija New Beauty Chance.

Kao što i samo ime kaže – u ovoj novoj realnosti koja nas je zadesila, Bata je našao novu šansu za lepotu jer period u kom se celo čovečanstvo nalazi zahteva novu viziju i veru u bolje sutra.

Ova muško-ženska kolekcija za jesen-zimu 2020/2021, satkana je od prirodnih materijala – svile i vune, kao i materijala nove tehnologije i idealna je za odgovaranje izazovima ovog prelaznog perioda.Sudeći po prvim reakcijama publike, mnogobrojnih predstavnika medija i poznatih ličnosti iz sveta filma, muzike i mode, kolekcija New Beauty Chance će biti vrlo prepoznata i uspešna. Ona je i razlog zašto je u petak Savamala odisala pravim Soho šmekom, a okupljeni Beograđani su zaista uživali kao da su upravo u Njujorku.

S druge strane, pristup organizaciji ovakvog događaja uz sve preduzete mere bezbednosti kao i hrabrost da se umetnost ne zaustavi, Bati Spasojeviću je donela velike komplimente.

– Svet se neumitno menja, a na nama je da na izazove odgovorimo na najbolji mogući način, ali i da zadržimo sve ono što nas je ispunjavalo i do sada. Umetnost, kreacija, vizija su samo neki od elemenata koji ne smeju da prestanu da nas nadahnjuju i u budućnosti – kaže Bata Spasojević.

lepotaizdravlje.rsStefan Simonović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.