Novogodišnje haljine za plus sajz žene: Modeli u kojima krupne devojke izgledaju vitko!

by | decembar 25, 2022
novogodišnje haljine za krupnije žene

Do praznika skoro da nije ostalo vremena, a vi još niste našli haljinu? Nije ni čudo kada su radnje pune modela koji baš i nisu naklonjeni nama koje nismo idealnih proporcija. Ipak, postoje modeli uz koje sasvim uspešno možemo da prikrijemo višak na stomačići ili bokovima i da i same zasijamo u novogpodišnjoj noći. Zato – ovo su najbolje novogodišnje haljine za plus size devojke!

 

Kako izabrati savršenu novogodišnju haljinu za krupnu ženu?

Postoji nekoliko jednostavnih pravila koje će vam pomoći da suzite svoj izbor čim uđete u prodavnicu:

  1. izbegavajte jarke boje i napadne printove. Za vas su stvoreni jednobojni modeli. Oni izdužuju liniju
  2.  Uverite se da je garderoba prave veličine za vas. Haljine male veličine, pa čak i potpuno pripijene, rastegljive, nisu opcija za vlasnice veličanstvenih oblina. Tako će svaki nabor tela biti vidljiv. A opet, ni predimenzionirana odeća nije vaš prijatelj – košulje bez oblika, naravno, sakriće vaše kilograme, ali će pojesti i sve ono što je na vašoj figuri lepo. Želimo to da istaknemo, ne da sakrijemo.
  3.  Koristite vertikalne linije ili slojevitu odeću koja izdužuju (maksi haljina i sako koji dopire do kukova, pantalone i elegantan dugi prsluk). Tako će figura izgledati vitkije.
  4. Birajte haljine sa prorezom. Možda vam se čini da za to nemate samopouzdanja, ali nemojte praviti grešku! Prorez na suknji ili dugačak red dugmati izdužuju figuru.
  5. Birajte pravu tkaninu: pamuk i ostale lagane tkanine nisu izbor za vas. Za vas su jači materijali koji stvaraju oblik i prate vašu liniju, ali se ne priljubljuju uz telo.
  6. Više i vitkije možete izgledati ako izaberete cipele i čarape koji su u boji odeće. Monohromatski izgled je savršen za osobe koje imaju obline.
  7. Ne zaboravite na odeću za oblikovanje – ona je tu da nam pomogne. Nose je sve žene i obožavaju je! (Proverite kako da izaberete pravu odeću za oblikovanje)

 

Novogodišnje haljine za krupne žene – savršeni modeli

Svetlucava haljina na preklop

Haljina na preklop je idealan saveznik ako želite da oblikujete svoju figuru! Ona skreće pažnju sa stomaka i usmerava je na grudi i noge, a podsečena je ispod grudi na delu tela na kome su žene najtanje, tako da stvarate iluziju savršenog struka. Lamirani materijali, šljokice, štras – izaberite omiljenu opciju!

 

Haljina sa visokim strukom

Još jedan savršen izbor za krupne devojke. Visoki struk i obiman donji deo skreću pažnju sa kukova i stomaka i preusmeravaju na gornji deo tela. Ako imate lepe noge, slobodno ih istaknite mini suknjom.

 

Haljina A kroja

Još jedan savršen model za sve sa oblinama, važno je samo da poštujete jedan trik: birajte ili haljinu sa V izrezom ili onu sa okovratnikom. Tako ćete istaći grudi, odnosno ramena i dati formu svojoj liniji. Haljina bi trebalo da bude blago strukirana, ali ne toliko da bude pripijena.

 

Kada sledeći put krenete u šoping  – pogledajte koji modni trikovi su tu da nam pomognu da prikrijemo nesavršenosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Petrović (@natasa.rocks)