Odvažne pruge za oblačne dane

Svi se radujemo lepom vremenu, ali ovo je doba kada su noći još uvek hladne i kada su oblačni, sveži i kišni dani još uvek prilično česti. Kada je vreme tmurno najbolji način da se dobro raspoloženje podigne na viši nivo jeste da se ponese vedra garderoba. Predlažemo odvažne, razigrane pruge.

Foto: Guliver/Getty Images

Trendi pruge i prugice u različitim kombinacijama boja, od jarkih do pastelnih dopunjenih crnom, belom i teget utkanih u usko pletivo ili lake i lepršave materijale zavladale su prvo pistama, a zatim i ulicama. Evo kako ih možete nositi…

KAO TOTAL LOOK

Komad poput haljine ili seta sastavljenog od bluze i pantalona ili suknje toliko je upadljiv da mu je dovoljno dodati monohromatske cipele i torbicu.

Foto: @maryorton

U KOMBINACIJI SA DRUGIM PRINTOM

Upečatljivi odevni komadi sa debljim, raznobojnim prugama veoma interesantno izgledaju upareni sa sitnijim i diskretnijim printom. To mogu biti tufnice, tanke neutralne prugice ili čak floralni dezen. Važno je da šara bude sitnija i da sadrži samo dve boje.

Pročitajte i…Još jedna kolekcija sa potpisom poznate ličnosti

Kliknite na sledeću stranu…

SA DŽINSOM

Omiljeni džins i uski džemper, rolka ili top sa prugama najlakši su način da u svoju svakodnevnicu uvedete ovaj trend. Ovoj kombinaciji možete dodati i torbu sa prugama u različitom koloritu.

Foto: @fairly.yours

KAO DETALJ

Ako upadljivo nije reč koja bi opisala vaš stil ili vam prilika ne dozvoljava da se ističete, a trend vam se zaista dopada dovoljno je upotpuniti neutralnu odevnu kombinaciju dobrom prugastom torbom. Ovo je detalj koji svaka žena može izneti na pravi način.

UZ NEUTRALNE BOJE

Kombinacija upadljivog printa i crne, sive, krem ili bele uvek je proverena varijanta. Potrudite se samo da ostali komadi uz koje kombinujete pruge ne budu svi iste neutralne nijanse. Tako bi cela priča bila previše dosadna.

Foto: @amigaprincess

Ako vam se trend zaista dopada, o njemu i drugim printovima sezone informišite se na stranama 80 i 81, u aktuelnom broju magazina Lepota i zdravlje.