Otvorite Majin folder…

Maja Mladenović

Sigurna sam da niste još ni otvorile ovaj tekst, a već ste se zapitale ko je ta Maja, šta će njen folder ovde i zašto bih ja uopšte želela da zavirim tamo?
I razumem vas, skroz. Danas, kada smo zamenili realni svet, za ovaj digitalni, na svakom ćošku (da ne kažem kliku) po neki bloger, vloger, influencer, kolumnista… A, ko je zapravo Maja i kako je ona dospela u taj virtuelni svet?

Maja je jedna potpuno (ne)obična devojka, sa velikim snovima, u podznaku škorpija (u prevodu drama queen), koja veruje u horoskope kada joj predviđaju nešto lepo, sa ludačkom energijom i mozgom koji radi 24h/7 dana u nedelji, i kad treba i kad ne treba, ali jezik ipak nekako uspeva da mi bude brži od pameti. Zato je moja safe zona online. Tu uspevam da izbrojim do 3 pre nego što nešto kažem (otkucam).

Blogovanjem sam počela da se bavim pre 7 godina, kada sam imala 17, u internet eri pre instagrama, snapchata i FB live-a. Sve je počelo tako što sam na netu videla jedan strani modni blog i odmah shvatila da i ja to želim da radim. Tada sam sa svega stotinak ljudi delila svoje odevne kombinacije. Danas je taj broj malo veći i sa svima vama svakodnevno delim mnogo više – svoj lifestyle, savete o lepoti, nezi, karijeri, svoj modni stil, svoje stavove, inspiraciju, pozitivnu energiju…

O tome svemu ću od sada pričati i ovde sa vama. Prelazićemo zajedno teme koje se tiču lepote, nege, mode, društvenih mreža, izlazaka, karijere, obrazovanja i svega ostalog što jednu urbanu mladu devojku danas zanima. I nadam se da ćete uživati sa mnom!

Nikada ne odustajem i snažno verujem da u životu možeš sve što poželiš. Zato sam i ovaj izazov oduševljeno prihvatila, bez puno razmišljanja.  Danas smo samo započeli ovo naše online druženje, a nastavićemo ga već za par dana. Do tada po svoju dnevnu dozu pozitivne energije svratite na moj blog i instagram profil.

                                                          Maja Mladenović

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje