Ovan je grub, a Rak voli peting – erotske fantazije svakog znaka zodijaka

by | avgust 17, 2022
erotske fantazije horoskopskih znaka

Ako znak zodijaka utiče na vaš karakter, onda on, neminovno, upravlja i vašim skrivenim željama. Ako želite da iznenadite svog partnera, saznate o čemu tajno sanja

 

Erotske fantazije svakog znaka zodijaka

Ovan

Oni su vatreni, strastveni, temperamentni… Ovnovi vole da dominiraju i nisu neskloni isprobavanju BDSM-a. Dakle, sledeći put se naoružajte bičem, obucite odelo od lateksa i obojite usne crvenim karminom. Strasti će večeras sigurno uzavreti. Štaviše, možete dati moć partneru, ili, ako vam odgovara, možete i sami biti dominantni. Vaš Ovan neće imati ništa protiv nijedne od ovih varijanti.

 

Bik

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su pravi hedonisti. Vole da uživaju u svemu, a posebno u hrani i kvalitetnoj usluzi. Da li vam se već upalila lampica? Isprobajte seksualne igrice sa hranom. Šlag, jagode, otopljena čokolada, grožđe… Istražite telo svog partnera, potražite nove erogene zone. Budite sigurni da će mu se svideti. U proces možete uključiti i erotsku masažu koristeći aromatična ulja ili masažne sveće.

 

Blizanci

Njihov fetiš su igre uloga. Scenario može biti apsolutno bilo šta. Strogi šef i sekretarica spremna na sve, nemaran đak i strog učitelj, poznati fudbaler i njegov ludi navijač, seksi medicinska sestra i zabrinuti pacijent… Oboje ćete biti oduševljeni igrom i uveliko ćete diverzifikovati svoj seksualni život. A ako u proces uključite i seks igračke, Blizanci će biti oduševljeni.

 

Rak

Za Rakove je važno da se prilagode interakciji sa partnerom da bi mogli da dožive intenzivno zadovoljstvo. Stoga, ovaj horoskopski znak voli maženje. I oralni seks (mada ko ga ne voli?). Stimulišite partnerova erogena mesta, istražujte njegovo telo jezikom i usnama, pritiskajte celim telom, koristite ruke. Uopšte, mazite Raka kao da ga vidite poslednji put.

 

Lav

Oni vole da ih obožavaju i slušaju, a vole i da sami pokažu svoju poniznost. Sledeći put dozvolite partneru da preuzme punu inicijativu. Možete da menjate uloge tako da ne bude dosadno. Lav, kao i Ovan, voli i igre dominacije.

 

Devica

Iz nekog razloga ne vole da imaju seks na svetlu. Stidljivi su, možda će ih neko razumeti. Ali kada dođe noć, tada se Device oslobađaju i pokazuju se u svoj svojoj slavi. Ovaj horoskopski znak nije nesklon korišćenju bičeva, lisica, vezivanja tokom seksa. Takođe vole igre uloga. Ono što je važno jeste da vaša Devica ima poverenja u vas i da sve to bude praćeno zavođenjem.

 

Vaga

Ako neko voli eskperimentisanje, onda ga vole Vage! Vole sve što je neobično, isprobavaju različite položaje, imaju seks na neočekivanim mestima. Ukoliko niste baš skloni akrobatskim pozama i riziku da vas uhvate na nekom javnom mestu, znajte da postoji još jedan adur. Vage veliku pažnju posvećuju ženskoj zadnjici. Iskoristite to.

 

Škorpija

Škorpiju ćete uvesti u ekstazu tako što ćete mu ponuditi seks na javnom mestu (ali, pažljivo birajte gde, prekršajna kazna ili privođenje teško da će im se svideti). Možete imati seks sa Škorpijom u kupatilu restorana ili noćnog kluba, na parkingu, na plaži, pa čak i u vodi. Sve zavisi od količine ekgzibicionizma na koju ste spremni.

 

Strelac

Nemirni tragači za avanturama i problemima vole da eksperimentišu. Vole seks igračke, i igre uloga, i neočekivana i nova mesta, i sve vrste novih poza. Ipak, za njih je najvažnije zavođenje i fantazija. Idealan scenario: iznajmite seosku kuću, dogovorite romantičnu večeru i … organizujte seksualni maraton.

 

Jarac

Jarčevi vole kontrolu nad situacijom, sve pregledaju, prate… I baš zato njihov tajni fetiš je da ostanu bez kontrole. Vežite ga. Možete koristiti sve što vam dođe pri ruci, ali idealno: lisice i trake. Čim Jarac oseti konopac na svojoj koži, odmah će se uključiti. Preuzmite kontrolu i radite šta god želite sa svojim partnerom dok on leži bespomoćan. Ali ne zaboravite da postavite granice.

 

Vodolija

Može ih uzbuditi samo glas, pa povremeno dogovorite telefonski seks sa partnerom uz prljave razgovore. Ne morate paziti na rečnik, možete pričati prilično prljavo sa Vodolijom. Oni će to svakako ceniti. Štaviše, telefonski seks se može dogovoriti čak i kada je partner na poslu. Ovo će još više podstaći njegovu želju.

 

Ribe

Ovo je veoma suptilan, ranjiv i osetljiv znak zodijaka. Emocionalni faktor u seksu za njih igra veću ulogu od fizičkog. Dakle, pre seksa, obavezno razgovarajte sa Ribama, podelite svoja osećanja. Stvorite romantičnu i opuštajuću atmosferu, napravite masažu i ne zanemarujte dugu predigru. Ali ostavite vulgarnost, grubost i prljave priče za druge.

 

Njihova veza je osuđena na propast: Ovi horoskopski znaci nisu jedno za drugo

moussa81/gettyimagesplus