Ovo je komad koji ima svaka modna blogerka. Želite li ga i vi u svom ormanu?

by | januar 31, 2017

Modne blogerke su se na svojim Instagram profilima već pohvalile najnovijim trendom, a mi smo tu da krenemo njihovim stopama… Ovog puta su IN divni, simpatični džemperi koje su nekada nosile devojke 90-ih godina.

Ako ih možda i dalje imate u svom ormanu, vratite ih „u igru“, a ako niste te sreće, pronađite način da ponpovo budete u trendu.

U pitanju su džemperi sa istaknutim nazivima dana u nedelji, koji prekrivaju predeo grudi. Kako smo mogli da primetimo, ima ih u različitim bojama i nijansama, a potpisuje uh italijnaska dizajnerka Alberta Fereti.

Koji vam je dan omiljeni, taj i izaberite, naravno u boji koja se najviše uklapa uz garderobu koju već posedujete.

Ponedeljak, utorak, sreda… ili ste ipak više za dane pred kraj nedelje, koji će nesumnjivo privući pažnju mnogih dama gde god da kročite. Lako ih možete kombinovati uz sve, a verujemo da je proleće pravo vreme za nošenje ovakvih komada – što zbog boja, a i zbog toga što se fantastično kombinuju uz kožne ili teksas jaknice. Izbor je vaš.

Instagram / annadellorusso

Instagram/albertaferretti

Instagram/gildaambrosio

Instagram/tamumcpherson

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: