Prava filmska akcija: Bred Pit spasao statistkinju od stampeda

by | avgust 28, 2011

Prilikom snimanja jedne od scena novog filma "World War Z" u Glazgovu, munjevitom reakcijom holivudskog glumca Breda Pita jedna statistkinja je spasena od stampeda. Scena opisana kao „invazija zombija“ je mogla biti pogubna za ženu kojoj je na sreću povređeno samo koleno.

Poznat po herojskim scenama u mnogim ostvarenjima, Bred Pit je ovoga puta doživeo pravu filmsku akciju. Holivudski glumac je u Glazgovu, gde danima snima svoj novi film "World War Z", spasao nesreće jednu statistkinju i sa puno koncentracije nastavio snimanje svojih delova.
Naime, prilkom snimanje jedne od scena, koja je opisana kao invazija zombija i u kojoj je učestvovalo 700 statista, jedna žena je iznenada pala pred stampedom i malo je falilo da bude pregažena… da sve to nije primetio Bred.
Brzo joj je pritekao u pomoć, podigao i sklonio na sigurnije mesto.
„Mnogi ljudi se u toku snimanja povrede, a Bred je pritrčao da spase ženu koja je slučajno pala. Mislim da ni ona nije mogla da poveruje da će joj se Bred tada naći i pomoći da ustane", izjavio je za magazin "San" (The Sun) jedan od očevidaca ove ni malo bezazlene situacije.
„Nije imao vremena da razgovara sa njom, jer su bili u sred snimanja scene, ali kasnije mu se zahvalila što joj je pritrčao u pomoć", rekao je očevidac dodajući da je žena ozbiljno povredila koleno.

Sudeći po velikom trudu učesnika i činjenici da je na snimanju ovog filma do sada povređeno nekoliko ljudi, očekuje se da će novo ostvarenje sa Pitom biti dobro odrađen projekat.
„Mnogo statista ima masnice i ogrebotine koje su dobili snimajući scene borbe. Jednog statistu je čak udario automobil, ali na sreću ostao je nepovređen", istakao je isti, neimenovani izvor za magazin "San".
 

Tagovi: