Seksi i neobičan – i ovaj trend dolazi sa Instagrama

Ako ste skoro krstarili Instagramom sigurno ste se zapitali odakle se stvore svi ti ultrapopularni trendovi koji postanu sveprisutni i ogromni preko noći. Čini se da ih sestre Kardašijan i ekipa lansiraju za tili čas, svi ih neko vreme nose, i onda nestanu kao da ih nikada nije bilo. Ovaj fenomen jeste donekle iritantan, ali kada je simpatičan trend u pitanju koji ne škodi previše novčaniku čak i kada ubrzo izađe iz mode nema objašnjenja da ga ne isprobate.

Jedan od takvih trendova su i mrežaste čarape. One su naprasno vraćene u modu i izgledaju jako efektno i interesantno ako se nose na pravi način. Evo i kako…

PODIGNITE IH IZNAD STRUKA

Zvuči čudno ali izgleda interesantno. Sečeni top i farmerke iznad kojih se vide mrežaste čarape možda je i najpopularniji način da se one ponesu.

Foto: @marrielou_

NOSITE IH ISPOD FARMERKI

Ovo je stari dobri način. Učinite ga zanimljivijim odabirom pocepanog džinsa kako bi mrežica zaista došla do izražaja.

Foto: @thatssojen

UPARITE IH SA OMILJENOM LETNJOM HALJINOM

Ovde nikako ne mislimo na uske, kratke modele. Prenaglašen seksi izgled koji čak vuče ka vulgarnom nije u trendu. Slatke i lepršave girly haljinice i mrežaste čarape zaista izgledaju interesantno.

Foto: @ch32

Pročitajte i…Vintage model – džins za sva vremena

Kliknite na sledeću stranu…

NOSITE IH UZ LETNJE CIPELE

Deluje kao da nema smisla, ali mrežaste čarape koje se samo naziru u kombinaciji sa omiljenim papučama dobar su modni detalj.

Foto: @meganellaby

IDU I UZ SPORTY FAZON

Na patike? Mora da se šalite. Mi kažemo da ovo nije šala i da je zaista trendi. Ove čarape patikama daju drugačiji izgled. Probajte i uverite se i same.

Foto: @guerriermartina

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje