SEVERINA: Nisam trudna ali znam da ću ćerku nazvati Koko!

by | oktobar 7, 2009

Iako nisam trudna, odlučila sam da ću ćerki dati ime Koko po devojčici iz bajke „Koko u Parizu„, kaže hrvatska pevačica Severina, koja je ponovo podgrejala mušku maštu novim provokativnim fotografijama u srpskom izdanju magazina „Maksim“.

severina


Atraktivna hrvatska pop zvezda, koja će 17. oktobra održati prvi solistički koncert u „Beogradskoj areni“, za Press kaže da je brojne obaveze ne sprečavaju da uživa u ljubavi s verenikom Slavkom Šainovićem.

Još odranije želim da svojoj ćerki dam ime Koko, ali ne po čuvenoj Koko Šanel, već po devojčici iz bajki „Koko u Parizu“ i „Koko i duhovi“. Ne poznajem nijednu Koko, ali to ime mi se mnogo sviđa„, rekla je Severina.

Ona kaže i da će njen beogradski koncert biti pravi muzički spektakl. „Koncert u „Areni“ će imati šest tematskih celina – rokoko, kabare s primesama kafane, orijent, dalmatinski, naiva i disko. Upravo sam snimila i spotove koji će se emitovati na video-bimu. Najdraži mi je video za pesmu „Muškarcu samo treba kurva“, videćete i zbog čega“, kaže pevačica, koja će posle Beograda, 7. novembra, nastupiti i u Novom Sadu.

Tekst: Press

Tagovi: