Šok sandale za proleće

by | februar 4, 2020
sandale moda

Modeli sandala koji će vas šokirati i osvojiti u trenutku

 

Ova godina je puna iznenađenja za dame. Sve što se tiče mode biće bombastično iako do sada možda i već viđeno. Neki modeli će biti ponovljeni, a nekima će samo dodati po detalj. Modni stilisti su odlučili da će sandale biti sve samo ne obične. Nosiće se razni stilovi. Na vama je da odaberete.

Providne plastične cipele

Dame koje preferiraju klasičnu eleganciju možda neće biti oduševljene modelima od providne plastike. Međutim, morate znati da ovom trendu nisu odoleli dizajneri najpoznatijih modnih kuća – Chanel, Calvin Klein, Versace i Balmain. Oni su ih postavili na sam vrh ovogodišnje piramide stila. Zato na vreme nabavite bar jedan par sandala, papuča, cipela, ili čizama od PVC-a.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Odarah Emporium (@odarahofficial) дана

Sandale – ribarska mreža

Iako deluje robusno, mornarski konopac transformiše se u “suvi glamur” kada se od njega naprave sandale koje su ove godine trend trendova. Dizajneri poput Millyja i Monsea pronašli su inspiraciju na otmenoj Azurnoj obali i preporučuju takvu obuću za sve prilike i u raznim kombinacijama– uz elegantne, lepršave haljinice, pantalone svih oblika, suknje, šortseve, zbog čega svakako treba nabaviti bar jedan par.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OneBohoStreet by Noemi Beres (@noemionebohostreet) дана

Sokne i sandale

Krenulo je pre nekoliko godina, i to kao predlog za zimnski stajling, a onda se “otelo kontroli”: doskora nezamisliva kombinacija, koja se smatrala ogromnim modnim promašajem, ove sezone postala je ultimativni must have. Sandale (i papuče) uparene sa soknama i dokolenicama, sjajan su izazov za žene koje žele da pomeraju granice, smele dame koje ne podnose ograničenja. Dizajneri su izbacili na piste na stotine predloga – Burberry predlaže bele soknice sa “svemirskim” srebrnim potpeticama, dok Erdem daje prednost razigranom miksu kojim dominiraju čipkaste čarapice, piše sajt Luftika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fashion Style Blogger (@mintmalone) дана

Mačja peta

U novoj sezoni, ovaj ljupki klasik našao se u samom vrhu top liste trendi obuće. Cipelice s mačjom petom mogu se nositi u svakoj prilici i doprinose elegantnom i prefinjenom izgledu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neseli Pabuclar

 

 

 

Foto: Guliver/Getty

Tagovi:

top