Šoping savet: Odabir ovakve suknje rešiće vam dilemu baš u onim danima kada ne znate šta da obučete

by | februar 22, 2020
modni izazov

Iako smo kalendarski još u zimi u poslednje vreme temperatura i sunce rešili su da nas zbune. Kako u par dana razlike nosimo od teksas do zimske jakne, nije ni čudno što smo već počeli da razmišljamo o trendovima za proleće, a ovog puta o romantičnim suknjama sa onim posebnim dezenom – tufnama.

Tufne na odeći nisu nikakva novina, ali dok su se poslednjih sezona nosile na svim komadima odeće, ove će biti koncentrisane na suknjama. Iako ovaj dezen na prvi pogled izgleda kao da je neozbiljan ili, nekima dečji, upravo ova razigranost daće strogim modelima notu šika, dok će kežual kombinacijama doneti stajliš momenat.

Severina demonstrira: Farmerke zbog kojih ne možemo da dočekamo proleće (foto)

Uopšte ne treba da razmišljate da li ćete pogršiti ako kupite ovakvu suknju jer će biti pun pogodak, pa nema nikakvog razloga da prolećne dane ne dočekate spremni. Za one koji ne žele da rizikuju, suknju sa tufnama savetujemo da kombinuju sa jednostavnim jednobojnim tankim džemperima, bluzama, pamučnim majicama, jaknicama, dok oni malo hrabriji sve ovo mogu da začine još nekim nekim drugim dezenom ili jednako upadljivim detaljima.

Mantili i kaputi koje na proleće nećete želeti da skinete

Ako pričamo o večernjim izlascima, predlažemo da se odlučite za kraću verziju suknje ili onu napravljenu od nešto finijeg materijala. Njih dopunite s elegantnim satenskim ili svilenim topovima upotpunjenim čipkom ili transparentnim bluzama koje su i dalje apsolutni hit, piše fashion.hr.

Manje više svi high street, ali i high end brendovi polako počinju s predstavljanjem prolećnjih kolekcija, a upravo oni najavljuju nam trend o kome pišemo – tufnastu suknju. Zato prvom prilikom potražite tufne na policama omiljenih radnji i ne oklevajte.

moda trend suknja

Detalj koji morate imati u svojoj kolekciji

U poslednje vreme veliki naglasak stavljen je na one detlje koji ukrašavaju našu kosu. Šnale različitih veličina i stilova, glomazne satenske gumice i omiljene rajfove za kosu.

Ovi retro dodaci bili su apsolutni hit devedesetih, a sudeći po bogatoj ponudi različitih brendova ozbiljno su rešili da vrate titulu nazad.

Rajf je modni dodatak, koji ne samo što nam pomaže u oblikovanju frizure kada ne znamo šta ćemo sa kosom, već je legitiman deo outfit-a, stavlja akcenat na lice i razbija i najjednostavniji modni odabir. O čemu pričamo pogledajte OVDE.

Foto: Guliver/Gettyimages