Sudar generacija na RED TV: Žika Todorović postaje influenser, a Andrijana će mu u tome pomoći! 

by | 2 oktobra, 2020

Za Srđana Žiku Todorovića nije potrebna posebna najava: ipak, reći ćemo da je opasan bubnjar i još bolji glumac. Sa druge strane, tu je Andrijana Cvetičanin, koja studira koreografiju i savremenu igru, njena interesovanja su gluma, muzika i ples, ali se ne ograničava.

Ono što je u pozorištu, bioskopu, galeriji, na televiziji, ono što se dešava na društvenim mrežama, ali i napolju, u real life-u – Andrijanu sve zanima dokle god je zanimljivo. Pitate se šta povezuje Žiku i Andrijanu, a mi vas pitamo: šta se dogodi kada se zakleti roker Žika spoji sa mladom, svestranom Andrijanom? Dobije se emisija “Rep&Roll” koju ćete gledati na RED TV od 3. oktobra!Sudar generacija, muzičkih ukusa i ličnih doživljaja muzike – tako ukratko možemo opisati emisiju “Rep&Roll” koju će Žika i Andrijana voditi na RED TV. Spoj iskustva i mladosti, različitih pogleda na muziku i svet: sve to uneće dinamiku u emisiju “Rep&Roll”. Žika i Andrijana će puštati svoje omiljene muzičke spotove, a ponekad, ali samo ponekad, složiće se oko izbora. Ali, ovo neće biti samo predstavljanje različitih muzičkih pravaca i izvođača jer će Žika i Andrijana ispričati neke zanimljive priče koje stoje iza raznih pesama i umetnika.

– U našoj emisiji “Rep&Roll” vam puštamo različitu muziku i pokušavamo da upoznamo gledaoce sa novim stvarima, novim izvođačima, muzičkim pravcima. A ako su gledaoci upoznati sa novim stvarima, onda pokušavamo da ih upoznamo sa starim, evergrin hitovima i legendarnim izvođačima. Na taj način pokušaćemo da napravimo paralelu, da ispričamo priču koju ta muzika donosi – kaže Andrijana.

Dok ostaje da vidimo kako će se Žika snaći među influenserima, Andrijana pripada upravo internet generaciji – onoj koja je stvorila RED TV. Zato njoj prepuštamo da vam kaže zbog čega treba gledati RED TV!

– RED TV treba da gledaju zato što će videti nešto što nigde u svetu ne postoji, a moći će da učestvuju u tome što gledaju, da glasaju, ali pre svega da uživaju – kaže Andrijana.

Šta će se dogoditi kada Andrijana upozna Žiku sa likom i delom Mimi Mercedes? Trepera? Ili kada Žika pusti Andrijana pesmu koja je obeležila njegovu mladost? Nećemo vam reći, moraćete da pogledate emisiju “Rep&Roll” na RED TV koja startuje u subotu 3. oktobra!

PromoJelena Simonović

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.