Tangama je odzvonilo: U trendu je udobnije donje rublje

by | jun 3, 2015

Zaboravite na neudobne tangice i odaberite udobno donje rublje od prirodnih materijala. Minijaturno donje rublje definitivno više nije u trendu, a na velika vrata vratili su se udobniji krojevi, poput onih kakve je nosila omiljena filmska junakinja Bridžit Džouns.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Kako piše New York Times, tangice, donedavno sinonim za seksi donje rublje, gube na popularnosti među mlađim devojkama i sve ih više bira udobnije krojeve gaćica poput hipsterica, bokserica i onih visokog struka, kakve obično nose bake.

Žene sve manje zanima ono što muškarci misle o njihovom donjem rublju, a na prvo mesto stavljaju udobnost.

Da budemo iskreni, muškarci padaju na žene u običnim majicama i belom donjem rublju“, kaže Dafin Javič, vlasnica Ten Undiesa, linije donjeg rublja udobnijih krojeva.

Njeno mišljenje potvrđuje i kompanija NPD Group koja je sprovela istraživanje o popularnosti određenih modela donjeg rublja, a rezultati su pokazali da se tangice sve ređe kupuju. Prodaja im je u prošloj godini pala za sedam posto dok je prodaja udobnijih modela narasla za čak 17 posto.

Poznatiji brendovi sporije se prilagođavaju novim trendovima, ali zato je mnogo onih manjih spremno dočekalo promene na tržištu.

Većina donjeg rublja dizajnirana je tako da se prvenstveno svidi muškarcima, a mi ne razmišljamo o tome. Za nas biti seksi znači biti prirodna i osećati se ugodno„, rekla je za NY Times Džulija Bejlis, vlasnica linije donjeg rublja Me and You.

Tagovi: