Zanimljive kreacije sa dodele Gremi nagrada

by | februar 14, 2012

Na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada poznate dame se nisu mnogo potrudile oko svojih outfita, te su razočarale brojne modne sladokusce koji su sa velikom željom iščekivali da ih vide. U moru jednostavnih crnih haljina, našle su se i poneke „otkačene kreacije“, međutim sveukupni utisak nije uspeo da oduševi modne kritičare.

“Otkačene” kreacije

Niki Minaj potpuno je šokirala publiku pojavivši se u Versace crvenoj haljini sa lažnim Papom pod rukom, no mnogi su prokomentarisali da je njen “kostim” postigao suprotan efekat – preterala je.  Keti Peri se, pak odlučila za dugačku svetloplavu haljinu koja joj je pristajala uz novu boju kose, a Fergi je nosila providnu, čipkastu haljinu u jarko narandžastoj boji, ispod koje se naziralo crno donje rublje. Svakako da bi pobedila na takmičenju “najneukusnija haljina večeri”.


Zlatne dive

Nekoliko holivudskih dama ipak je dobilo pohvale za svoj stajling na crvenom tepihu. Najuspešnija bila je mlada Tejlor Svift koja je zablistala u dugačkoj zlatnoj haljini Zuhair Murad, koja je savršeno istakla njenu vitku liniju. Keli Ozborn se definitivno nije proslavila frizurom u neobičnoj boji, ali je zato obukla izvrsnu zlatnu haljinu na jedno rame za koju je dobila brojne pohvale. Zgodna Kejt Bekinsejl obukla je izvanrednu mini haljinu boje šampanjca s potpisom Zuhair Murad. Haljinu s crnom mašnom, lepa glumica je upotpunila crnim salonkama i nemarnom punđom.


Klasika

Rijana, Adel i Ališa Kiz obukle su jednostavne crne haljine. Rijana se odlučila za poprilično otvorenu Valentino haljinu i Louboutin cipele, a Ališa za jednostavnu usku haljinu koja bi bila primerenija za odlazak na posao nego  za dodelu ovakve nagrade. Od Adel, koja je odnela šest nagrada, očekivalo se da će se ipak malo više potruditi, međutim, takođe je odabrala crnu haljinu od pliša sa suknjom do poda.

Tagovi: