Business Woman: Nataša Zmbov, žena na čelu Diva Laser centra, otkriva na šta je posebno ponosna

by | 4 oktobra, 2022
diva laser

Nataša Zmbov je žena koja je na čelu prve klinike u regionu koja je počela da se bavi laserskom dermatologijom i radiotalasnom hirurgijom pre više od 30 godina. Većina doktora koji danas imaju uspešne privatne prakse svoje znanje i iskustva iz ove oblasti sticali su u Diva Laser centru (divalasercentar.com), na šta je posebno ponosna.

  • Koji je najveći izazov u vašem poslu?

Da, kao i dosad, budemo inovatori i lideri kada se radi o najsavremenijim laserskim tretmanima. Naši lekari samostalno prave protokole u zavisnosti od problema pacijenta, a koji su usklađeni sa svetskim novinama i dostignućima iz oblasti laserske dermatologije i antiejdžinga.

  • Kada i na koji način ste počeli da se bavite ženskim zdravljem?

Još u studentskim danima bavila sam se lepotom i brigom za izgled žena tako što sam među prvima držala časove aerobrika, to jest preoblikovanja tela, zdravog načina života i promovisala krilaticu da je „zdrav i aktivan čovek lep čovek”.

  • Na šta ste posebno ponosni kada je o vašem poslu i Diva Laser centru reč?

Ponosna sam na trajanje mog brenda Diva – više od 30 godina – i na hiljade zadovoljnih pacijenata koji u Diva Laser centar dolaze već tri generacije. Naravno, i na vrlo upešan tim lekara i sestara, koji vole svoj posao i koji rade sa velikom predanošću i ljubavlju. Pre svega, ponosna sam na svoje ćerke dr Anju i dr Deu, koje su na specijalizaciji iz dermatovenerologije na Univerzitetskoj klinici u Beogradu – one svojom mladošću i znanjem doprinose da budemo ne samo prvi sa najvećom tradicijom već i najbolji.

  • Kakvu biste promenu u svom poslu želeli?

Diva Laser centar za svoje pacijente uvek želi ono što je najsavremenije. Najnovije lasere koji se koriste u najvećim i najpoznatijim svetskim dermatološkim i laser centrima. Trenutno to je laser koji samo mi imamo u regionu – Zimmer za preoblikovanje tela, lečenje gojaznosti i celulita. U našim ordinacijama na Vračaru i Novom Beogradu radimo sa devet najsavremenijih lasera, a tu se često održavaju i edukacije – domaćini smo lekarima iz zemlje i inostranstva, sa kojima delimo iskustva i novine iz oblasti dermatologije i antiejdžinga.

Natašine beauty lekcije

  • U čemu naše žene najčešće greše?

Često koristimo preparate za negu lica koji ne odgovaraju našem tipu kože, našoj starosnoj dobi ili životnim navikama. Ti preparati dodatno prave problem jer isušuju kožu ili pogoršavaju stanje lica. Moja preporuka je da pre nego što izaberete kozmetiku ili tretman odete na konsultaciju kod izabranog dermatologa, koji će vam napraviti protokol prilagođen vašim potrebama. Mnogo je lakše početi blagovremeno sa pravilnom negom, nego ispravljati greške.

  • Šta biste prvenstveno preporučili kada je o koži reč?

Dermatološki laseri su superiorni kada je u pitanju nega kože, prevencija različitih dermatoloških problema, ali i lečenje postojećih problema. Idealni su za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka, jer snažnom sintezom kolagenih i elastičnih vlakana čine kožu otpornijom, zatežu je, smanjuju bore. Vrlo upešno eleminišu fleke, kapilare, ožiljke, strije, proširene pore… Laser je zaista čarobna reč i za većinu dermatoloških problema i u prevenciji starenja kože nezamenljiv je.

  • Kad biste dali ženama jednu preporuku, šta bi to bilo?

Naša je preporuka da bar jednom u šest meseci posetite dermatologa i pregledate kožu. Dermatološka ordinacija Diva Medical ima najsavremenije aparate za dijagnostiku mladeža i svih ostalih promena na koži. Pregled je bezbolan, traje kratko i sve nedoumice možete rešiti s našim dermatolozima.

DIVA Laser centar nalazi se na sledećim lokacijama:

Posetite ih i na web lokaciji: http://www.divalasercentar.com/

Tagovi: