Zvezde s najlepšim grudima: Koja dama ima prirodno, a koja estetski ulepšano poprsje?

by | septembar 13, 2022
zvezde s najlepšim grudima

Ovo su zvezde s najlepšim grudima, bilo prirodnim ili estetski ulepšanim.

Korekcija grudi i dalje zauzima prve redove u rangiranju najčešće izvođenih operacija. Čak i ako je u početku žena imala lepe grudi, vremenom, pod uticajem gravitacije i godina, a još više nakon trudnoće i dojenja, grudi često gube oblik i lepotu.

Sa ovim problemom se suočavaju i obične devojke i poznate ličnosti. Naučnici su izračunali idealan oblik i proporcije ženskih atributa. Na primer, savršena dojka je zasnovana na odnosu 45:55. Drugim rečima, 45% tkiva treba da bude iznad bradavice, a preostalih 55% ispod.

Evo koje zvezde su približne kada su ove poroprcije u pitanju.

Zvezde s najlepšim grudima

Miranda Kerr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GODDESS.WOMEN (@goddess.women)


Bivša supruga Orlanda Blooma smatra se vlasnicom gore navedenih proporcija. Manekenka je zaista veoma lepa, ali njene grudi su rezultat kompetentnog rada plastičnih hirurga. Danas Miranda ponosno nosi „trojku“. Inače, ista proporcija poprsja pronađena je i kod glumice Denise Richards, kao i kod još nekoliko poznatih dama.

Zvezde s najlepšim grudima- Salma Hayek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Proporcije su proporcije, ali zaista luksuzno poprsje, i to prirodno, ima ova glumica. Zmijska plesačica u filmu „Od sumraka do zore“ ima prirodne grudi veličine 4 . Istovremeno, glumica bira pravi donji veš i posebno brine o svojim formama: njeni omiljeni postupci su masaža i kontrastni tuševi.

Kim Kardashian

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


O svemu što najpoznatija predstavnica klana Jenner-Kardashian radi sa svojim izgledom, fanovi odmah raspravljaju. Uprkos činjenici da Kim tvrdi da su sve njene proporcije date po prirodi, to, naravno, nije tako. U njenom slučaju se radi o visokokvalitetnoj mamoplastici. Međutim, vredi napomenuti da Kimina figura  izgleda veoma prirodno i u skladu sa njenim imidžom.

Zvezde s najlepšim grudima- Katy Perry

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)


Pevačica od malih nogu sa posebnim strepnjom tretira svoju figuru. Jednom je za čas fizičkog obukla dva grudnjaka – po njenim rečima, da joj grudi ne bi iskočile. Od 9, godine, devojčica je sanjala o velikim grudima, a ova želja joj je ispunjena na najprirodniji način. Danas pevačica poznatih hitova ima visoke i elastične grudi, veličine 4.

Halle Berry

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)


„Žena mačka“ ima svu prirodnu lepotu. Zvezda sistematski brine o poprsju, preferirajući narodne lekove, izbegava skokove u težini i kompetentno se bavi sportom.

Zvezde s najlepšim grudima- Beyonce

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)


Još jedna zvezda sa besprekornim poprsjem je ovaj legendarni r`n`b izvođač. Uprkos činjenici da je pevačica pre porođaja imala samouverenu treću veličinu grudi, nakon toga su njene mlečne žlezde postale impresivnije. Neki stručnjaci veruju da su pevačici spektakularni grudi rezultat operacije podizanja, ali je teško reći sa sigurnošću.

Bez filtera: Zvezde koje su nam pokazale svoj prirodni izgled

Emilia Clarke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @emilia_clarke


„Majka zmajeva“ u epohalnoj seriji „Igra prestola“ više puta se pojavljivala u veoma eksplicitnim scenama, nakon čega je postalo jasno da glumica ima neverovatnu figuru. I na kraju rada na ovom projektu, zvezda je više puta oduševila svoje fanove fotografijama na kojima nema ni nagoveštaja donjeg veša. Uprkos činjenici da glumica ima poprsje srednje veličine, izgleda veoma estetski. Klark nikada nije pribegavala plastičnoj hirurgiji grudi.

Rihanna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by İİ (@rihannaofficilal)


Po svemu sudeći, prelepe veličanstvene grudi pevačice rezultat su rada plastičnog hirurga, jer je sa 20 godina, sudeći po fotografijama, njena figura bila mnogo skromnija. Međutim, ako se mamoplastika dogodila, to je urađeno sjajno: i veličina i oblik su bili savršeno usklađeni.

Zvezde s najlepšim grudima- Monica Bellucci

U slučaju jedne od najseksipilnijih žena na planeti, teško je reći da li je njeno poprsje delo ljudskih ruku, ili Monica ima mnogo sreće sa svojim genima. Zaista, i u šestoj deceniji, njene grudi nisu izgubile svoj oblik i volumen. Možda je razlog za besprekoran izgled u savršeno odabranom donjem vešu.

Lepota i zdravljeMonica Schipper / Stringer via Getty Entertainment; Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment;