Crvena kosa Megan Fox: Neobična boja koju bi svako poželeo

Crvena kosa Megan Fox toliko je privlačna da niko nije ostao ravnodušan na ovu promenu. Nova boja joj toliko dobro stoji i deluje prirodno, da ovaj put možemo reći da u pitanju i nije perika.

by | 22 marta, 2023
Crvena Kosa megan fox

Do sada smo se navikli da poznata glumica ponekad ume da nas iznenadi zabavnom perikom u boji koju niko nije očekivao. Ovoga puta, crvena kosa Megan Fox toliko je privlačna da niko nije ostao ravnodušan na ovu promenu.

Zadivljujuća kombinacija tamne kose i svetlih očiju na koju smo se navikli kada je u pitanju Megan ovoga puta je izostala. Umesto nje, iznenadili smo se koliko dobro Megan zna da nosi i neuobičajene frizure i boje kose. Nova boja joj toliko dobro stoji i deluje prirodno, da ovaj put možemo reći da u pitanju i nije perika.

Crvena kosa Megan Fox: Nova boja za novu sezonu

U oktobru prethodne godine, Megan se već jednom pojavila sa dugom crvenom kosom, ali u pitanju je bila perika. Međutim, ovog puta se čini da je boju kose birala na malo duže staze. U pitanju je njena prava kosa, ali ofarbana.

Za izgled koji podseća na Jessicu Rabbit zaslužni su kolorista Jacob Schwarts i stilista Dimitris Giannetos. On je izjavio da je za ovu promenu inspiraciju pronašao u Maloj Sireni. Crvena kosa Megan Fox predstavljena je na Venity Fair zabavi nakon Dodele Oskara. Kolorista Jacob Schwarts čiji salon na Beverli Hilsu posećuju mnoge poznate ličnosti  dodao je da su za Meganinu boju pregledali čitav spektar crvenih nijansi. Kako su njene oči tako plave, znali su da je dodavanje bakarne nijanse pravi potez. Promena u boji kose Megan Fox zaista odiše svežinom, a osim toga, deluje vrlo prirodno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEAUTYcrew (@beautycrew)

Megan je na Venity Fair zabavi pokazala svoju bakarno crvenu kosu, koja je vidno kraća nego prethodni put kada je bila crvena. Ovog puta dužina njene kose ne nešto ispod ramena. Uz novu boju kose, Megan je obukla prelepu elegantnu crnu haljinu, te kosa još više dolazi do izražaja.

Kako je Dimitris Giannetos postigao ovakav izgled kose Megan Fox?

Pre svega, da bi kosa izgledala sjajno i prirodno, a ne suvo i oštećeno nakon tretmana, potrebno je koristiti mnoštvo preparata. Dok je kosa vlažna i samo površno osušena peškirom, potrebno je naneti ulje ili silikonske kapi kako bi koren kose bio podignut. Tada je potrebno osušiti kosu koristeći okruglu četku. Kada je kosa potpuno suva potrebno je uključiti sprej za održavanje volumena kako bi kosa bila bujna što duže. I na kraju, lak za kosu je taj koji pomaže da kosa što duže ostaje baš takva kakva je u salonu.

Svoj novi izged Megan je pokazala u toku poziranja sa brojnim poznatim ličnostima kao što je Billie Eilish koja trenutno nosi tamnu kosu.

Kako se vama dopada crvena kosa Megan Fox?

Jovana Jevtić Jamie McCarthy / Staff/Getty Images Entertainment


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.