Iskopirajte Rihannin sjajan mejkap sa premijere filma Wakanda Forever

by | 14 decembra, 2022
Rihanna mejkap

Crveni tepih je ove godine iznedrio mnoge fenomenalne mejkap kombinacije, ali jedna od najupečatljivijih ostaje Rihannin mejkap na premijeri filma Wakanda Forever

Ko kaže da se u bioskop ne može u balskoj haljini? Rihanna je na premijeru filma Black Panther 2 stigla sa neverovatnim mejkapom o kome se i dalje govori i haljini sa punim šljokicama.

Rihanna

Za ovaj poseban look odgovorna, je kao i uvek, njena prijateljica i dugogodišnja šminkerka: Priscilla Ono. Ona je, kako je sama rekla, dobila inspiraciju u fenomenalnoj haljini koju je pevačica odabrala za posebno veče. „Želele smo da koža zaista oponaša prelepo svetlucanje njene haljine“, kaže Ono.

Rihannin mejkap korak po korak

1. Priprema kože

Šminkerka je najpre očistila Rihanninu kožu, a potom iskoristila toner za pročišćavanje pora. Nakon čišćenja – hidratantna krema sa zaštitnim faktorom 30.

2. Podloga

Da bi jednačila Rihannin ten, šminkerka je koristila tečnu podlogu i tečni korektor u odgovarajućoj nijansi. Kada je koža ujednačena, iskoristila je puder za setovanje kako bi istovremeno istakla  određene tačke na licu i učvrstila mejkap. Završni sjaj Rihanninog lica postigla je strateški postavljenim bronzerom i hajlajterom. Korišćen je poseban hajlajter sa 3d efektom koji stvara dijamantski odsjaj.

3. Mat karmin

Pošto je celo lice trebalo da ima efekat sjaja, šminkerka se odlučila da karmin bude pomat i da njegova boja bude neutralna.

4. Senka za oči

Ono je izabrala koordinirajuću maslinasto zelenu boju senke za oč. Postavljena duž vodene linije ova senka daje svež i živopisan izgled očiju. Prevoj oka ocrtan je neutral tonovima, ali je zato maskara naneta u nekoliko slojeva.

 

Handout, Jesse Grant/GettyImages

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.