Julia Fox sedom kosom na crvenom tepihu poslala jasnu poruku: Starenje je ok!

by | 17 novembra, 2022
Julia Fox seda kosa

Dok se većina žena trudi da sakrije znake starenja, kako bi i zgledala dobro po široko prihvaćenim društvenim normama, mlada glumica Julia Fox rešila je da preokrene stvari. Ona se na crnom tepihu pojavila sede kose i bezbojnih obrva iako ima samo 32 godine. I pritom, malo je reći da je izgledala fenomenalno.

  • Ovo je ljubavno pismo koje šaljem starijoj verziji sebe. Starenje je u redu i mi treba da ga prihvatimo – poručila je mlada glumica, a poruka je odjeknula širom sveta.

Julia Fox se na dodeli CFDA nagrada pojavila sa „mokrom“ kosom sedih izrastaka, izblajhanim obrvama i „smrznutom“ senkom koja je upotpunila njen futuristički izgled. Njeni stilisti su mejkap kompletirali ledeno roza karminom, a izgled su dodatno naglasile trendovse srebrne minđuše. Ovaj izgled momentalno je dobio ime: granny glam.

 

Kako postići granny glam Julie Fox?

 

Prvi korak je sređivanje kose: potrebno vam je dosta gela jer kosa mora biti potpuno zaglađena i pritom izgledati mokro. Ukoliko ne želite da nosite sede stalno, biće vam potreban srebrni ili srebrno beli sprej u boji za kosu.

Ukoliko ste već sedi, stvar je mnogo lakša! Vaš stilista bi trebalo da vam posvetli nekoliko pramenova, kako bi sede bile ravnomerno raspoređene po kosi. Potom, odlučite se za srebrni ili ljubičasti preliv koji će vašoj sedoj kosi dati određeni presjaj i učiniti je glamuroznom. Posle toga, farbanje vam više nije potrebno, samo kvalitetan šampon za sedu kosu.

Dimitrios Kambouris/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.