Jutarnja rutina Jennifer Aniston: Proteini, kolagen i meditacija

by | 6 avgusta, 2022
jutarnaj rutina jennifer aniston

Ona izgleda besprekorno u svako doba dana, čak i kada se žali da je iznurena i preopterećena. Zato smo morali da saznamo: koju tajnu krije jutarnja rutina Jennifer Aniston?

I tokom intervjua u rano jutro, Jenn izgleda besprekorno: kosa joj je sjajna, koža joj blista i zrači svetlom energijom. Pritom, možda nije pristojno isticati, ali je značajno: ona ima 53 godine.

 

Jutarnja rutina Jennifer Aniston

Njena rutina, očigledno delotvorna, ipak nije državna tajna. Jenn svoje navike rado deli sa drugima. Pritom, prilično su jednostane: meditacija, zdrav doručak, nešto suplemenata i sposobnost da dozira sve obaveze i osluškuje i poštuje svoje telo.

 

Tajna br. 1: Kolagen

Jennifer tvrdi da je jedna od njenih tajni kolagen, protein koji u dvadesetima kada smo sveži i zategnuti uzimamo zdravo za gotovo. On posle četrdesete naglo počne da opada, a naša koža da gubi tonus.

– Doktor mi je predložio da počnem da koristim kolagen u prahu. Insistirao je da ga koristim pre obroka, a jedini način za to je kafa. Kafa je sveta! Ona se ne menja, u njoj se uživa! Morao je da obeća da kolagen neće promeniti ukus moje kafe – seća se Jennifer.

Ubrzo, lekar ju je naučio kako da koristi kolagen, a ne pokvari smuti, pa je jedna doza kolagena postala jutarnja rutina Jennifer Aniston. Prve rezultate videla je posle 6 nedelja. Tvrdi da su kosa i nokti postali jači, a da su joj treninzi bivali manje iscrpljujući.

 

Tajna br 2: Proteini

Jako je važno šta unosimo u telo, naročiti posle četrdesete kada žene počnu naglo da gube mišiće, na račun masnog tkiva. Proteini su od ključne važnosti da se ovaj proces zaustavi. Jennifer može da zahvali istom lekaru za ove informacije. Svaki njen doručak je baziran na proteinima i povrću.

 

Tajna br 3: Meditacija

Za Jennifer je meditacija zaista važna. Ako preskoči svoju svakodnevnu praksu ili propusti nekoliko dana, ona primeti razliku. Napetija je, manje se smeje i njen prepoznatljivi osmeh nestane.

– Kako izgleda moje jutro? Budim se, meditiram i odmah posle toga prošetam svoje pse.  Posle toga, vežbam, umijem se i počinjem dan – obrokom – priča Jennifer Aniston.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

prtsc

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.