Modni stil Jenne Ortege: Uloga Wednesday mi je promenila stil oblačenja

by | 17 marta, 2023
Modni stil Jenne Ortege

Mlada glumica se nalazi u fokusu javnosti otkad je serija „Wednesday“ izašla. Osim što je njen ples postao viralan, serija je takođe jedna od najgledanijih na Netfliksu. Međutim, serija je imala uticaj na modne trendove, pa tako i na modni stil Jenne Ortege.

Modni stil Jenne Ortege: Uloga je uticala na moj modni ukus

Jenna Ortega je najpoznatija po ulozi ćerke porodice Adams, Wednesday. Jenna Ortega je jednom prilikom istakla da je upravo sam lik učinio da i sama promeni stil oblačenja. Gotski stil je bilo nešto što je glumica i ranije želela da isproba, ali nikada nije imala hrabrosti. Međutim, sa ovom serijom glumica je dobila slobodu da eksperimentiše. Stoga često u njenim pojavljivanjima na crvenom tepihu možemo videti modne detalje koji će nas podsetiti na lik Wednesday.

Glumica je počela da radi sa stilistom Enrique-om Melendez-om u trenutku kada je morala da napusti fudbal (14 godina) i to je vreme kada je njen stilski ukus počeo da se razvija i menja modni stil Jenne Ortege. Mlada glumica je zajedno sa stilistom kreirala sopstveni gotik stil Wednesday Adams za premijeru serije. Versace haljina i veo koji su bili  savršena kombinacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Sportski stil oblačenja je i dalje deo nje

Još kao dete, Jenna je bila fudbalerka do momenta kada je morala da bira između sporta i glumačke karijere. Jasno je koju odluku je glumica donela. Međutim, ta odluka joj nije lako pala i njena ljubav prema fudbalu i dalje postoji. Upravo zbog te sportske strane, Jenna Ortega je postala zaštitno lice nove Adidas linije sportske odeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas Women (@adidaswomen)

Delimično, fudbal je Jennu naučio timskom radu. Zbog toga joj je lako da sa svojim stilistom zajedničkim snagama kreiraju nove modne kombinacije u kojima Jenna izgleda sjajno, a često i u stilu lika Wednesday.

Dimitrios Kambouris/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.