Nega kože Millie Bobby Brown: Evo kako se glumica bori sa aknama!

by | 16 marta, 2023
Nega kože Millie Bobby Brown

Nega kože Millie Bobby Brown sastoji se od nekoliko koraka koji joj pomažu da spreči ili smanju pojavu akni i bubuljica. Evo kako mlada glumica tretira svoje problematično lice.

Lako je pomisliti da se slavne osobe jednostavno ne nose sa problemima kože kao što su akne i bubuljice. Prvo, zato što imaju pristup najboljim profesionalcima i proizvodima , a drugo, pa, zato što većina jednostavno ne priča o tome. Barem ne javno. Millie Bobby Brown je, međutim, posvećena tome da svoj put kože podeli sa svetom, čak i kada je to poglavlje koje opisuje kao „mučno“.

Nega kože Millie Bobby Brown

„Kao što možete da primetite, imala sam veoma tešku noć sa svojom kožom“, kaže zvezda serije STranger Things na početku Instagram videa. „Ova bubuljica nije srećna, kao ni ove ovde“, primetila je pokazujući na hormonske akne na svom licu.

A kako se ona nosi sa bubuljicama kada se pojave?„Upravo sam očistila lice pa ću vam pokazati trik za koji lično mislim da funkcioniše. Primenjujem masku za čišćenje lica od gline. Iskreno to je u prošlosti zaista funkcionisalo.“

Ali Millie ne nanosi masku svuda, već samo na problematična područja. „Zapravo, masku nanosim na bubuljice, odnosno na delove lica za koje smatram da im je potrebno čišćenje“, kaže ona u videu.

Uz to, objasnila je da koristi flastere na bazi ulja čajevca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Iako su korišćeni proizvodi (što nije iznenađujuće) iz njenog sopstvenog brenda, Florence By Mills, pratioci su ipak smatrali da je njena prozirnost kože osvežavajuća.

„Hvala vam što ste pokazali kako izgleda normalna koža i istinu da dekompleksirate mlade devojke koje veruju da je biti lepa znači imati savršenu kožu i bez nesavršenosti, a to očigledno ne postoji“, prokomentarisao je jedan pratilac.

Drugi fan je ponovio: „Millie, volim što pokazuješ ljudima da niko nije fizički savršen. Mnogo vremena nam slavne ličnosti stavljaju ovu ideju u glavu da su savršeno lepe ili zgodne. I nije istina. Svi smo mi ljudi, a ljudi nisu savršeni! Oni su neuredni i nesavršeni. Hvala vam što ste bili dovoljno sirovi da nam sve to pokažete.”

 

lepotaizdravlje.rsTheo Wargo / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.