Ove poznate dame pokajale su se zbog estetskih korekcija koje su imale

by | 13 juna, 2020

Nije tajna da se od javnih ličnosti očekuje da izgledaju savršeno. Kako bi ispunili visoko postavljene standarde, mnoge od njih odlučuju se na različite estetske intervencije. Botoks, silikonski implanti, liposukcija i mnoge druge procedure svakodnevna su pojava. Čak i one koje izgledaju odlično ne mogu da izdrže pritisak, pa svaku, čak i najmanju, nepravilnost na licu i telu pokušavaju da dovedu do savršenstva uz pomoć svog hirurga. Plastične operacije poznatih dokaz su da sliku koju imamo o sebi u velikoj meri gradimo na osnovu toga šta o nama misle drugi. (Pročitaj: Trendi u teretani: Omiljeni top poznatih lepotica (video))

Ipak, bez obzira na to koliko je procedura bolna ili skupa, rezultat ne mora nužno biti zadovoljavajući. Dešavalo se da su čak mnoge i zažalile zbog plastičnih operacija koje su imale, pa su i otvoreno govorile o promašajima koje su napravile odlučivši da legnu na operacioni sto.

Ko je šta menjao na telu

Džesika Simpson je svojevremeno izjavila da je mrzela izgled svojih usana nakon što ih je napunila filerima. Smatrala je da deluju neprirodno i nisu joj se dopadale. Na sreću, efekat injekcija prošao je nakon četiri meseca. Usne su, na njenu veliku radost, ponovo dobile svoj nekadašnji, prirodni oblik. (Pročitaj: Džesika Simpson u duhu naslovnice “Domaćica godine”)

 

Tori Speling, jedna od zvezda popularnog serijala Beverli Hils, izjavila je da su silikoni koje je stavila u grudi bili velika greška. To je uradila kao veoma mlada, u svojim dvadesetim godinama, ne znajući kako time može uticati i na proizvodnju mleka i sam proces dojenja. Tori, inače, ima petoro dece.

 

Gvinet Paltrou poznata je kao zagovornik zdravog životnog stila, ali i ona je u jednom trenutku podlegla trendu – isprobala je botoks. Iz ove perspektive, kaže da tu grešku više nikada neće ponoviti, jer je njeno lice ispunjeno botoksom izgledalo šašavo.

Plastične operacije poznatih, Lepota i zdravlje

U pismu koje je napisala samoj sebi, a koje je objavljeno u britanskom časopisu Vogue, Viktorija Bekam priznala je da se kaje zbog ugradnje silikona u svoje grudi. I ne samo to, svesna je da je pogrešila i što je kasnije negirala da je ikad imala tu operaciju. Viktorija priznaje da je njen nekadašnji stav bio posledica nesigurnosti.

Plastične operacije poznatih, Lepota i zdravlje

Kloi Kardašijan nije neko ko izbegava plastične operacije. Međutim, filerima u licu nije bila zadovoljna i zbog toga je jedva čekala da ih se oslobodi. (Pročitaj: Trening Kloi Kardašijan nije onakav kakav zamišljate da jeste, ona ima posebnu pomoć)

Operacije poznatih, Lepota i zdravlje

Plastične operacije poznatih

Nikol Kidman nije išla na plastične intervencije, ali je isprobala botoks. Efektom tretmana, ipak, nije bila zadovoljna.

Konačno ponovo mogu da pomeram lice – izjavila je lepotica nakon što su efekti tretmana prestali. (Pročitaj: Konačno je razjašnjeno – Nikol Kidman slomila zglob tokom džogiranja)

Operacije poznatih, Lepota i zdravlje

Kameron Dijaz je takođe imala loše iskustvo s botoksom. Gostujući u jednom zabavnom TV programu, glumica je izjavila da tu grešku više neće ponoviti:

Lice mi je bilo izobličeno i pomislila sam da ću radije gledati kako moje lice stari nego lice koje uopšte nije moje.

Operacije poznatih, Lepota i zdravlje

Žizel Bundšen silikonske implante odlučila je da ugradi kako bi ujednačila svoje grudi koje su nakon dojenja dvoje dece postale asimetrične. Odmah nakon operacije, postala je svesna da je taj potez bio pogrešan.

Pitala sam se šta sam to sebi uradila. Bila sam u telu koje nisam mogla da prepoznam. Tokom narednih godinu dana, osećala sam se neprijatno i telo skrivala vrećastom garderobom.

Plastične operacije poznatih, Lepota i zdravlje

Kris Tajgen, Melani Grifit, Karmen Elektra, Džejn Fonda i Pamela Anderson takođe su se pokajale zbog plastičnih operacija i tretmana koje su imale. Sve one su bile pak i hrabre i iskrene priznavši kako je sve to bila i jedna velika greška. (Pročitaj: Poznati šminker otkriva: Koje boje šminke pristaju vašem tenu)

lepotaizdravlje.rsInstagram, Guliver/Getty images


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.