Razlika u godinama: Priyanka i Nick razbijaju tabue

by | 24 juna, 2022
Razlika u godinama

Iako su pogledi na ljubav i veze sve otvoreniji, razlika u godinama – pogotovo kada je žena starija – i dalje izaziva burne reakcije. Naša zvezda s julske naslovnice, Priyanka Chopra, i njen suprug Nick Jonas – razbijaju tabue. Donosimo njihovu priču o tome kako su se upoznali.

Kada u vezi on ima 39 a ona 29, to se, najčešće, smatra sasvim normalnim (ne sporimo, i jeste tako). Ali ako je ona ta sa 39, a on deceniju mlađi – takva veza biće izložena komentarima. Upravo je ovo drugo slučaj kada su u pitanju Priyanka (39) i njen suprug, pevač i glumac Nick Jonas (29).

Iako je ona, na globalnom nivou, poznatija od njega, ima dvostruko više pratilaca na društvenim mrežama, snimila je preko 50 filmova i zarađuje više nego on – na njen račun stigle su nebrojene optužbe da ga „samo koristi za svoju karijeru”.

Priyanka se od prvih dana veze, a ni sada nakon tri godine braka, ne obazire na seksističke komentare. (Kada je izbor partnera u pitanju, svi treba da se ugledamo na nju i samo odmahnemo rukom na tuđe komentare!) Uspeva čak i da im se nasmeje, kao kad joj je, dok se o vezi još samo spekulisalo, voditelj jednog tok-šoua postavio pitanje:

– Da li izlaziš s Nickom Jonasom? Zar on nema jedanaest godina?

Nema, punoletan je. A sve ostalo, pogotovo kad su godine u pitanju, sasvim je nevažno za sreću u vezi.

Ljubavna priča 21. veka

Nik je prvi put Priyanku video uživo na Vanity Fair partiju posle dodele Oskara 2017. godine. Kako je ispričao za Vogue, u tom trenutku je „visio za šankom”, u crnom somotskom odelu s belom ružom u reveru. Kad je ugledao Chopru kako prolazi – izgledala mu je kao priviđenje, u dugačkoj crnoj svetlucavoj Michael Kors haljini.

– Spustio sam piće, priseća se Nick. – Pošao sam joj u susret i pred njom kleknuo na jedno koleno – pred gomilom ljudi – i izgovorio: ‘Ti si stvarna! Gde si bila čitavog mog života?’ Nisam mogao da verujem da sam upravo to rekao!

Ipak, iako su se tada prvi put sreli, Nick i Priyanka nisu bili potpuni stranci. Mesecima pre toga slali su poruke jedno drugom jer… Pa, zato što je ovo ljubavna priča iz 21. veka! Chopra je u trenutku prvog susreta bila u velikoj žurbi jer ju je već čekao prevoz na aerodrom i let za Indiju. Ali… da li biste vi mogli da odolite Nick Jonasu koji kleči pred vama? Pogledala je u svoju menadžerku i rekla joj: – Samo pet minuta…

Nakon tog bajkovitog prvog susreta prošlo je tek nešto više od godinu dana pre nego što je Nick zaprosio Priyanku, a danas su roditelji ćerkice Malti Marie, koju su dobili putem surogat majčinstva (još jedna tema koja zaslužuje zaseban članak).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Kako je znala da je on „pravi”?

Sve vreme, od prvih poruka, bili su prisutni oni „mali signali”, hemija i familijaran ton. Međutim, Priyanka se tačno seća trenutka kada je osetila da je njihova veza ono što je oduvek priželjkivala.

Bili su na dejtu u Los Anđelesu, kad joj je Nick rekao:

– Dopada mi se tvoj pogled na svet. Kao i što si ambiciozna i posvećena poslu.

– Nikad mi nijedan muškarac nije rekao ‘sviđa mi se tvoja ambicioznost’. Uvek je bilo suprotno! – iskrena je Čopra.

I, za kraj, ne možemo da ne postavimo pitanje: šta je važnije – razlika u godinama ili međusobno razumevanje? Znamo da znate odgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Pročitajte i… Šta je oksitocin i kakve zapravo veze ima s ljubavlju

Rich Fury / Staff via Getty Image Entertainment


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.