Roditeljstvo pod lupom javnosti: Zvezde kao mame blizanaca

by | 22 avgusta, 2022
slavne mame blizanaca

Dete je uvek velika radost za roditelje, pa blizance zovu duplom srećom. Slavni parovi koji su dobili blizance odmah su se našli pod lupom javnosti, jer čak ni uz pomoć brigade dadilja, odgajanje blizanaca nikada nije lako.

Na koji to način one rade, da li su dovoljno dobri roditelji, zašto svojoj deci dozvoljavaju nešto ili zašto im uskraćuju – to su samo neka od pitanja sa kojima slavne mame moraju svakodnevno da se bore. Uz to, njihova deca na meti su paparaca od prvog dana. Kada su blizanci u pitanju, sve se ovo množi sa dva. Dakle, mislile mi da im je lakše ili ne, činjenica je da i slavne mame imaju svoje probleme.

 

Slavne mame blizanaca

Angelina Jolie

Kada su ona i Brad Pitt saznali da će dobiti blizance već su imali četvoro dece. Knox i Vivviane Lee napunili su 14 godina prošlog meseca. Rakovi u podznaku, klinci su najmlađi u porodici. Uglavnom se školuju od kuće, a već su iskuslili Holivud i sa poslovne strane. Knox je pozajmljivao glas u KungFu Pandi 3, a Vivviane je glumila u filmu Maleficent sa poznatom majkom. Zaradili su prva dva miliona čim su se rodili zahvaljujući fotografiji u magazinu People.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌼Kändisnyheter🌼 (@kandisnyheter)

Jennifer Lopez

Čuvena zvezda je mama četrnaestogodišnjih blizanaca Maxa i Emme. Njihov otac je pevačicin bivši suprug Marc Antony. Jeniffer često deli snimke sa svojim klincima, a neretko je na udaru kritika ili hvale kako zbog izgleda svoje ćerke, tako i izbog činjenice da je oslovljava rodno neutralno. Ono što je očigledno jeste da čuvena zvezda za koju svi tvrde da je zahtevna i kapriciozna postaje sasvim druga osoba kada je samo – mama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo)

Sarrah Jessica Parker

Čuvena Sex and The City zvezda takođe je mama blizanca koje je dobila uz pomoć surogat majke. Devojčice Marion and Tabith nisu često u javnosti, jer Sarrah jednostavno voli da njen privatni život ostane privatan. Devojčice su sada u sedmom razredu. U školu idu same, kao što same navijaju sat, jer mama Jessica veruje da treba da budu samostalne.

slavne mame blizanaca

 

Beyonce

Čuvena pevačica još jedna je u nizu poznatih mama blizanaca. Rumi i Sir sada imaju četiri godine, obožavaju da glasno slušaju muziku i da se zabavljaju. Mama Beyonce ne sakriva ih od javnosti, već sa ponosom deli sve trenutke uživanja.Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.