Spotlight blonde: Iskopirajte najnoviju tehniku farbanja osmišljenu za pevačicu Beyonce

by | 3 septembra, 2022
spotlight blonde beyonce boja kose

Beyonce postavlja trendove koje prate čak i zvezde A liste. Ali, njena dugogodišnja koloristkinja ovoga puta je otišla korak dalje i osmislila potpuno novi sistem farabanja – tehniku „spotlight blonde“

 

Svedoci smo epohe koju bismo mogli nazvati Beyonce renesansom. Čak i njene kolege, druge pop zvezde veće od života, budno prate njene autfite, i uopšte sve beauty navike. Zašto? Tokom godine Beyonce je dokazala da ima odlično oko i intuciju čak i oko najsitnijih detalja.

Pevačica koja se ovako studiozno bavi izgledom boju svoje kose preoušta samo najboljima: Riti Hazan, koloristkinja poznatih ličnosti sa A-liste. Njeni klijenti su, uz Beyonce, i Jennifer Lopez i Mariah Carey. Ona je glavni krivac za sve one divne tople tonove koje smo gledali u kosi popularne pevačice. Ipak, ovoga puta je otišla korak dalje i osmislila potpuno novi sistem farbanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Spotlight blonde: Nova tehnika farbanja kose osmišljena za Beyonce

Hazanina nova tehnika kreirana je tako da se pod reflektorima i jakim osvetljenjem pojačava utisak svetlih boja i kosa dobija neverovatan sjaj.

Reflektori su, jednostavno, Beyonceina kancelarija. Kada promoviše novi album, ona intenzivira boju kose tako da odgovara vajbu njene muzike. Pošto je, za razliku od svih nas msrtnika, njena hair stilistkinja znala da Beyonce sprema novi album, Hazana je rešila da pruži najbolje od sebe. Počela je da razmišlja kako bi mogla da stvori frizuru koja će da izgleda najbolje kada je osvetljena, nezavisno od toga gde je reflektor postavljen i da li je u pitanju scensko osvetljenje ili blicevi.

Tako je došla na odličnu ideju: da pokuša sa svetlim pramenovima koji nisu ni smeli, ni blizu lica, ni debeli… samo su strategijski dobro razmešteni po kosi. Ono što je najbolje kod ove tehnike jeste to da je ona prvobitno osmišljena za Beyonce, ali da može da se uklopi u svaku frizuru i svaki tip kose na planeti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

A post shared by Rita Hazan (@ritahazan)

 

Kako se postiže Beyonce plava boja?

Prvi korak svakako bi bio da posvetlite vašu prirodnu ili trenutnu boju kose bar za nijansu. Ovo pomaže da se boja umekša i da se stvori utisak punoće kose.

Zatim, vreme je da vaš frizer preuzme glavnu reč. Pramenovi koje će izvlačiti moraju biti iz blondi kolorita, ali treba da se prilagode vašem tonu kože. U suprotnom, efekat neće biti potpun. Razlika između osnove i  pramenova ne bi trebalo da bude veća od dve nijanse.

 

Kako tretirati ovako farbanu kosu?

Farbana kosa zahteva posebnu negu i proizvode dizajnirane ne samo da produže vek vaše boje, već i da joj omoguće da izgleda što je moguće svežije. „Sjajevi su jako važni za održavanje boje kose između poseta salonu, a maska jednom nedeljno je neophodna da bi kosa bila zdrava u svakom trenutku“, savetuje Hazan.Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.