Stil Jennifer Aniston: Glumica već decenijama nosi isti model farmerica koji je danas omražen!

by | 21 novembra, 2022
stil jennifer aniston

Stil Jennifer Aniston menjao se s godinama, ali jedna stvar je ostala ista! Naime, glumica već nekoliko decenija uživa isljučivo u jednom modelu farmerica koji je danas mnogima omražen!

Čini se da svaki put kada otvorimo  TikTok, na FIP-u se pojavi video inspirisan 90-im. Ikona 90-ih, Jennifer Aniston, posebno je izazvala reakcije na TikTok-u. Počev od njene čuvene salate, pa sve do Rachel Green frizure.

Nedavno, glumica je snimila video sa magazinom Allure na kojem je reagovala na najpoznatije TikTok trendoe,. Tom prilikom, otkrila je i jedan vintage trend koji nikada nije prestala da nosi: kontroverzne plitke farmerice.

Stil Jennifer Aniston

Oa je rekla da se zaista trudi da isprati svaki trend koji se dešava sa farmerkama. Gen Z će biti srećna da čuje da je jedan teksas trend koji nikada probala su skinny jeans.

Ona smatra da joj ovaj model farmerica ne pristaje. Ipak, ono u čemu ova glumica posebno uživa su plitke farmerice koje se, nakon nekoliko decenija, ponovo vraćaju u modu. Ona smatra da joj ovaj model najbolje pristaje, a „što nije pokrvareno ne treba popravljati“.

Ovaj model farmerica, posebno popularan 2000-ih, kod mnogih je postao i omražen u današnje vreme. Međutim, ne i za ovu glumicu. U svetu vođenom trendovima, možda svi možemo da učimo od Jennifer i da nosimo šta god nam je drago i u čemu god da se osećamo prijatno.

Učite od najboljih: Donosimo formulu stila Dženifer Aniston!

Lepota i zdravljeFrederick M. Brown / Stringer via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.