Visoki rep Selene Gomez – najbolja frizura na dodeli Zlatnih globusa

Osim plišane Valentino haljine, visoki rep Selene Gomez izazvao je mnoštvo pogleda i divljenja na crvenom tepihu na dodeli Zlatnih globusa.

by | 26 januara, 2023
Visoki rep Selene Gomez

Visoki rep Selene Gomez izazvao je mnoštvo pogleda i divljenja na crvenom tepihu na dodeli Zlatnih globusa. Šta ju je još krasilo?

Osim plišane Valentino haljine, Selena Gomez odlučila se za visoko podignuti konjski rep. Ova friyura istakla je njenu mladost i glamur. Umesto njene ravne zalizane kose, glumica nominovana za nagradu zahvaljujući ulozi u seriji Only Murders in the Building, ovog puta nosila je konjski rep. Rep pripremljen za zamah prilikom fotografisanja. Napravljen jako visoko, rep je istakao  Seleninu lepotu.  Osim toga dao joj je razigran izgled. Za ovaj visoki rep Selene Gomez zaslužna je Marissa Marino. Frizerka koja stilizuje kosu još mnogih poznatih ličnosti.

Za Seleninu šminku bio je zadužen šminker Hung Vanngo. Konjski rep koji je Selena nosila naglasio je njegovo delo: pune usne u nude nijansi, duge trepavice i guste obrve. Selena svakako važi za jednu od najlepših glumica na svetu. Ovaj poznati makeup artist našao je pravi način da to i istakne.

Uz šminku koja isiče prirodnu lepotu, haljinu koja joj savršeno pristaje i uz visoki rep, glumica je nosila viseće srebrne minđuše sa svetlucavim kamenčićima. One su celom njenom izdanju dodale još više glamura i sjaja Holivuda. Glumica, poznata javnosti još od ranog detinjstva, uvek je iznova pokazivala koliko ima stila. Sada je na vrlo upečatljiv način to još jednom dokazala.

Visoki rep Selene Gomez uradio je sve što je trebalo za njen savršeni izgled. Povukao je pažnju sa prevelikih rukava na haljini i učinio da njen stil bude usklađen od glave do pete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@iconicpopgirl)

Ako se pitate šta će u narednom periodu biti najmodernija frizura – odgovor možete videti na slikama Selene Gomez sa dodele Zlatnih globusa. Rep što bliži nebu – to je najaktuelniji trend za frizuru! Osim što ističe lepotu lica, visoki rep je vrlo jednostavna i klasična frizura sa kojom nema mnogo prostora za grešku.

Jovana JevtićJon Kopaloff / Stringer/Getty Images Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.