Zvezde koje su imale problem sa aknama i javno progovorile o tome

by | 6 februara, 2023

Postoji nekoliko načina za borbu protiv akni, međutim pitanje je koliko su ta rešenja stvarno efikasna. Iako možda  mislite da ste jedini koji se muče sa ovim problemom, budite uvereni da nije tako. Zvezde koje su imale problem sa aknama su govorile o tome i podelile svoja iskustva.

Zvezde koje su imale problem sa aknama

Akne mogu da pogode bilo koga, čak i naše omiljene zvezde. Problem sa kojim se teško izboriti naterao je i poznate da progovore o tome i možda pomognu nama kako da se rešimo ovih bolnih napasti.

 

Zendaya (Zendaja)

Kao dečija zvezda koja je bukvalno odrasla pred kamerama, navikla je da svoje nesavršenosti deli sa svetom. U tinejdžerskim danim, ona se borila sa prilično upornim aknama. Danas joj se to ređe dešava, ali kada joj se i desi usled hormonalnih promena, nema problem da to podeli sa svetom.

 

 

Iris Law (Iris Lav)

Manekenka Iris Law je priznala da su joj bili potrebni meseci da otkloni hronične akne. Njeno stanje je zahtevalo lekarsku pomoć, tačnije ekove i kreme na recept sa antibiotskim sredstvima kako bi se izborila za lepu kožu. Iako su joj ljudi davali komplimente na račun njene kože, ovo stanje je svakako uticalo na njeno samopouzdanje dok se nije izborila sa njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

 

Taylor Hill (Tejlor Hil)

Taylor Hill je zvezda koja je glasno govorila o borbi sa aknama. Ona redovno na društvenim mrežama objavljuje nefiltrirane selfije sa aknama i ožiljcima od njih. Iako je uspela da pronađe rutinu da smiri stanje njene kože, ona je i dalje iskrena u vezi sa aknama. Taylor na ovaj način želi da poruči da niko nije savršen i da ne treba da se stidimo ovog problema.

 

Kendall Jenner (Kendal Džener)

Kendall Jenner takođe spada u zvezde koje su imale problem sa aknama. O tome je progovorila kada je objavljeno da je partner sa kompanijom Proactive. S ovim problemom se nije susretala samo tokom srednjoškolskim dana, već i u trenucima kada joj je bilo bitno da bude savršen model. Međutim, prihvatila je problematično stanje svoje kože i uradila sve da se sa tim izbori.

 

Chrissy Teigen (Krisi Tajgen)

Chrissy je takođe bila veoma otvorena kada su u pitanju akne. Čak je na duhovit način skrenula pažnju na bubuljicu na bradi koja je muči godinama i javno pitala dermatologa za savet.

 

Rubi Rose (Rubi Rouz)

Još jedna manekenka koja podelila svoju priču o ovoj borbi je Rubi Rose. Ona se uglavnom bori sa aknama na obrazima i vilici zbog spavanja na hotelskim jastucima. Takođe je jedna od zvezda koja ukazuje na to da manekenke nisu savršene, već da filteri odrade glavnu stvar.

Zvezde koje su imale problem sa aknama

 

Dakle, muče vas akne? Ne brinite, niste jedini i ne treba da vam to ruši samopouzdanje. Pronađite način da se izborite sa njima, ali ako vas i iznenadi ponekad, setite se da se i najveće zvezde bore sa ovim problemom.

Frazer Harrison /GettyImagesEntertainment, Phillip Faraone/GettyImagesEntertainment, Dimitrios Kambouris/GettyImagesEntertainment,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.