Anđelina Džoli: Nova Guerlain ikona


Mon Guerlain parfem posvećen je snažnim ženama kojima se divimo, među kojima je svakako ova sjajna glumica, filmaksa rediteljka, specijalna izaslanica agencije UN za izbeglice i suosnivačica inicijative za prevenciju seksualnog zlostavljanja.

Foto: PR

Partnerstvo između Anđeline i brenda Guerlain započelo je u Kambodži, u decembru 2015., gde je ona režirala svoj film First They Killed My Father. S Guerlainom susrela se još u detinjstvu – njena majka koristila je puder ovog brenda. Svoj celokupan profit od Guerlain kampanje donirala je u dobrotvorne svrhe.

Foto: PR

Mon Guerlain je prava mirisna tetovaža za kožu. Predstavlja ostvarenu, moćnu, božanski i vanvremenski lepu ženu koja u modernom vremenu uspešno hoda po ivici podeljenog sveta, suvereno vladajući na svim poljima.

Reč, dve o bočici
Za lansiranje novog ženskog Mon Guerlain parfema, Guerlain je poznatu quadrilobe bočicu (1908) redizajnirao i modernizovao postavljajući na nju raspršivač. Vrat bočice krasi filigranski reljefna zlatna traka. Bočica je bez etikete kako bi se mogla gravirati, te na taj način dodatno personalizovati. Naziv brenda je na njenom dnu, sa reljefnim otiskom.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravljeNajnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.