Bezbolna depilacija sada je moguća

by | 27 marta, 2015

Šta vas najviše muči kod depilacije? Bol? Urasle dlačice koje se na daju depilirati, i stvaraju male upalne procese na koži? Evo rešenja za oba problema.

Foto: PR

Foto: PR

Francuska dermokozmetika Noreva kreirala je liniju koja će depilaciju učiniti bezbolnom i uspešnijom.

Pre depilacije

Kerapil Tretman za bezbolnu depilaciju značajno smanjuje osećaj neprijatnosti tokom različitih metoda uklanjanja malja, od voska, preko žileta, do lasera. Svoje analgetsko dejstvo ostvaruje zahvaljujući ekskluzivnom Dermalgesique kompleksu, koji ima brzo i dugodelujuće dejstvo na završetke nervnih vlakana u epidermisu. Gel tekstura olakšava primenu i zajedno sa ekstraktom mentola pruža osećaj hlađenja i svežine odmah nakon primene. Efikasnost je garantovana tri minuta nakon primene. Ovaj tretman se može koristiti na svim delovima kože sa maljama na licu i telu (noge, ruke, bikini zona, nausnice, pazušne jame, obrve itd) i pre bilo kog načina uklanjanja malja (vosak, brijanje, laser, depilator itd).

Foto: PR

Foto: PR

Efikasnost je dokazana na studiji sprovedenoj na 28 osoba, uklanjanjem malja voskom, nanošenjem Kerapila na jednu nogu:
– 97% ispitanih osoba kaže da proizvod olakšava uklanjanje malja
– 97% testiranih osoba je zadovoljno smanjenjem bola pri tretmanu uklanjanja malja

Napomena: Da biste sprečili nastanak opekotina pri korišćenju toplog voska, preporučeno je da temperaturu voska testirate na delu kože na koji nije utrljan Kerapil Pre-depilacioni tretman. U slučaju da proizvod dođe u kontakt sa očima, isperite oči korišćenjem velike količine vode.

Cena 1.790 din

Posle depilacije: Kerapil Tretman protiv urastanja dlaka

Specijalno formulisan za otklanjanje i sprečavanje nastanka uraslih dlaka na nogama, bradi, potpazušju ili bikini zoni, Kerapil vrši blagu ekfolijaciju kože, pa ona izgleda glatko i meko, bez grubih, hrapavih delova. Osnovna aktivna supstanca je amonium laktat. Nakon depilacije, Karpil upotrebljavajte uveče i ujutru na čistu kožu. Mogu ga koristiti i mladi – nije preporučen jedino za decu ispod tri godine.

Cena 1.520 din

Foto: PR

Foto: PR

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.