Savršeni modeli cipela za venčanje: Evo kako da vam bude udobno tokom velikog dana!

by | 30 maja, 2023
Cipele za venčanje

Cipele za venčanje bi trebalo da budu i udobne, ali i da se slažu sa ostatkom autfita, odnosno venčanicom. 

I dok je na venčanici uglavnom glavni fokus, cipele su jednako važan deo svadbenog outfita. Čak i da izaberete haljinu dugu do poda, veoma je važan izbor modela u kojima ćete reći “sudbonosno da”. Pa ipak, izbor može biti i te kako težak. Pored toga što moramo da mislimo o tome kakav se model slaže uz venčanicu, budući da ćemo satima biti na nogama i udobnost je važan faktor…

Torbe za mlade: Budite stilizovane do detalja na svoj veliki dan!

U nastavku vam otkrivamo najpopularnije modele, u nadi da će vam naši predlozi pomoći pri izboru.

Savršene cipele za venčanje

Sandale na štiklu

Ovaj model je idealan za mlade koji vole minimalan i elegantan stil. Birajte bele ili krem nijanse za klasične venčanice, dok će cipele sa metalik detaljima biti idealni glamurozan finiš ili dodatak after party looku.

Kitten štikle

Pored toga što je ovaj model ekstremno popularan u poslednje vreme, kitten štikle su idealne za mlade koje ili ne nose potpetice ili žele da im bude potpuno udobno tokom celog venčanja.

Cipele za venčanje- Elegantne baletanke

Imamo dobre vesti za one dame koje nikako ne vole visoku potpeticu. Na vašu sreću, baletanke su se vratile u modu. Bilo da izaberete neutralne bež ili bele, upečatljive metalik ili one sa kristalima, nećete pogrešiti!

Papuče na štiklu

Papuče na potpeticu (engl. mules) su savršena opcija za šik prolećne ili letnje mlade. Dolaze u različitim varijacijama- saten, koža ili metalik.

Cipele za venčanja- platforme

Bilo da birate klasične platforme ili cipele na plutu, ovakav model je takođe idealan za dame koje ne vole potpetice ili žele da im bude udobno tokom celog dana.

Lepota i zdravljeMargaryta Basarab/iStock/Getty Images Plus via Getty Images