Coca-Cola Ušće čarobni grad otvara vrata 1. decembra

by | 28 novembra, 2017

Novogodišnji koncert Beogradske sinfoniete i dirigenta Aleksandra Sedlara uz karneval Deda Mrazova održaće se u UŠĆE Shopping Centeru 1. decembra.

Decembar je mesec kada najpopularniji bradonja na svetu privremeno napusti svoju kućicu u Laponiji i krene u širenje novogodišnje čarolije po celom svetu. Prvog dana decembra svraća i do UŠĆE Shopping Centera! I to ne sam!

U petak, 1. decembra sa početkom u 19 časova “Coca-Cola UŠĆE Čarobnim gradom” odzvanjaće tonovi popularnih novogodišnjih numera u izvedbi maestralnog orkestra Beogradska sinfonieta i dirigenta Aleksandra Sedlara, a posebno iznenađenje ove večeri biće karneval više od 30 Deda i Baba Mrazica. Povodom svečanog otvaranja biće upriličen i „shopping day“, a popusti u radnjama centra će ići i do neverovatnih 50 odsto.

Novogodišnja UŠĆE čarolija započeće karnevalom omiljenih bradonja na svetu, koji će se kretati hodnicima centra u pravcu glavnog trga gde će izvesti i svoj tradicionalni novogodišnji ples, a kojim će zvanično najsrećnije doba godine i čarolije proglasiti otvorenim.

Nakon toga uslediće koncert orkestra Beogradska sinfonieta uz dirigentsku palicu Aleksandra Sedlara. Orkestar čini 25 muzičara svetskog renomea, koji će samo za posetioce Ušća izvesti delove popularnih simfonija kao što je Mocartova „Mala noćna muzika“, ali i najpoznatije novogodišnje numere poput „Jingle Bells“.

Novogodišnja čarolija u UŠĆU trajaće sve do 15. januara 2018. godine kada će ispunjavati sve male i velike želje, a svojim najmlađim posetiocima omogućiti da uživaju u zabavnim i edukativnim radionicama kroz koje će imati prilike da obiđu svet čudesne nauke. U okviru “Coca Cola UŠĆE Čarobnog grada” biće realizovane i humanitarne akcije, čitanje bajki, koncertni programi, saveti modnih stilista, ali i pregršt drugih neočekivanih iznenađenja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.