Eucerin promocija: Potpuna nega uz posebne pogodnosti kupovine

by | 6 juna, 2017

Većini nas dobro je poznato da police u kupatilu i neseseri najčešće odjedom ostanu bez niza bočica i kutijica neophodnih za adekvatnu rutinu čišćenja, nege i zaštite kože. Ako se to još dogodi u momentu kada se spremamo za sezonsku promenu koja zahteva nabavku dodatnih preparata, odlazak u apoteku pretvori se u takozvanu „veliku kupovinu“.

Upravo zato mnoge dame nestrpljivo, ali mudro, čekaju period tradicionalnih Eucerin®promocija, jer tada, po posebnim uslovima kupovine, mogu da obnove svoje zalihe, ali i nabave nove preparate koji su im potrebni ili bi želele da ih probaju.

Eucerin® promocije sada aktuelne u Eucerin partner apotekama daju vam mogućnost da:
uz kupovinu u iznosu preko 1.000 dinara na poklon dobijete još jedan komplementarni preparat uz kupovinu bilo koja dva preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijete još jedan preparat za zaštitu od sunca uz kupovinu dnevne i noćne kreme kao poklon dobijete kremu za negu područja oko očiju iz Hyaluron Filler, Volume Filler ili Q10 linije.

Prema raspoloživosti na promociji i uz konsultacije sa vašim apotekarom, kao poklon možete izabrati preparat koji odgovara potrebama vaše kože. Termine Eucerin®promocija i detalje mehanizma kupovine uz poklon, proverite u vašim apotekama, na sajtu www.eucerin.rs ili FB stranici Eucerin.RS.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.