Festival “Roditeljstvo novog doba”

by | 17 marta, 2017

Ovogodišnji festival “Roditeljstvo novog doba” održaće se 1. i 2. aprila u Beogradu na Adi Ciganliji, u prelepom prostoru Integra Life Cluba i inspirativnom, prirodnom okruženju.

Foto: Promo

Festival traje dva dana, od 10 do 19 h.

Glavni program festivala je tematski pod nazivom – Put ka svesnom roditeljstvu…
Sa ovom temom festival će i otvoriti pedagog Jelena Holcer.
Predavači iz Srbije, regiona i Evrope, upoznaće posetioce sa novim pravcima i načinima kako da svojoj deci omogućimo dobru osnovu za život u savremenom svetu punom novih izazova.

Foto: Promo

U glavnom programu festivala učestvuju Jelena Holcer, Aleksandra Jovanović Mađar, Bruno Šimleša, Žarko Trebješanin, Tatjana Kuljača, Iva Eraković, Jasminka Petrović, dr Igor Plješa, Milka Milovanović-Minić, Ivana Muškinja, Irena Orlović, Dušanka Marinković, Lidija Marković Rozati i Tomas Bjorg.

Foto: Promo

U okviru festivala, planirana su i dva panela: „Mesto jednoroditeljskih porodica u savremenom društvu“ i „Svestan izbor porođaja“
Na ovogodišnjem festivalu novina su besplatne radionice za učesnike, i za decu i za roditelje, besplatne konsultacije sa pedagogom Jelenom Holcer i pedijatrom dr Tanjom Vukomanović, dvodnevna besplatna radionica za trudnice koju vodi Dušanka Marinković, “Kafa sa Sanjom” i još puno zanimljivih, dodatnih aktivnosti.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.