Lepota i zdravlje vam poklanja!

by | 17 jula, 2020

Osvojite 3x poklon paket Kafa kod kuće i na najbolji način započnete dan!

Misleći na sve džezvere, Doncafé je odlučio da napravi pakete kafe koje isporučuje na kućne adrese ljubitelja kafe širom Srbije. Ukoliko želite da i dragim osobama pokažete koliko su vam važne, poručite paket i za njih, jer ljubav i podrška nemaju cenu. Dodatno iznenađenje će im biti i to što se u paketima nalaze i po dve različite šoljice iz limitirane serije Tokyo 2020 odnosno Sport Tokyo 2020, kojih inače nema u slobodnoj prodaji. One su rezervisane samo za prave ljubitelje ovog moćnog napitka.

Onima koji vole da im dan počinje uz dozu jutarnjeg optimizma, zagarantovano uživanje kod kuće pružiće paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama i dve poklon šoljice sa motivima Japana iz limitirane serije Tokyo 2020.

Neophodnu snagu da pregurate dan obezbediće vam paket Snaga dalekog istoka sa 5 kesica Doncafé Strong kafe od po 200 grama. Uz ovu porudžbinu dobićete na poklon dve šoljice iz limitirane serije Sport Tokyo 2020.

Kafa kod kuće je najbolji način da sa uživanjem započnete dan, dovoljno je da kliknete na link www.kafakodkuce.rs.

Za naša 3 najbrža čitaoca koja nam se jave na mejl – [email protected] – i ostave podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) Doncafé je pripremio poklon paket Kafa kod kuće.

 

lepotaizdravlje.rs/Guliver/Getty images/promo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.