L&Z i Dragana Jovanović vas pozivaju na „Dan za Vas“!

by | 15 septembra, 2017

Renomirani life couch Dragana Jovanović ponovo okuplja žene svih generacija 24. septembra na besplatnom eventu „Dan za vas: Lepota je u nama“, koji će se održati od 15.30 do 20h na splavu PORT by Community. Gošća ženskog okupljanja i razmene ideja biće Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina „Lepota i zdravlje“. Pridružite nam se! 

“Prihvatanje sebe umesto stalne potrebe da se ‘doradimo’ je način da prestanemo da hranimo sopstveno nezadovoljstvo. Lepa žena je ona koja se ne upoređuje sa drugima ženama – sa njihovim godinama, lepotom, statusom… Slavite SVOJ život u godinama koje imate, negujte se, budite fit, zdrave i blistajte! Sijajte sebe, svoje iskustvo, svoj stil – živite trenutak u kome ste jer tada živite iz duše. Duša ne stari i uvek se vidi u očima, koje ili sijaju ili su se ugasile. Tu se kriju lepota i mladost!”, poručila je u susret održavanju Dana za Vas Dragana Jovanović, koja će upravo sa temom ženske lepote Dan za Vas da otvori velikim panelom.

U panelu će joj se pridružiti i poznate žene iz javnog života i sa medijske scene – Marina Kosanović, dugogodišnja medijska ekspertkinja i urednica, Snežana Dakić, tv autorka, novinarka i urednica, Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina Lepota i zdravlje i specijalista medicinske psihologije, Vera Nikolić, glavna urednica tematskih web sajtova Adria Media Group i Danijela Dimitrovska Amidžić, manekenka i suvlasnica agencije Models Inc., a panel će moderirati novinarka i PR menadžerka Saša Simović.

“Da li je ženska stvarna lepota zauvek zamenjena GMO lepotom; da li imamo vremena i strpljenja da otkrivamo unutrašnju lepotu koja daje sjaj i personaliti svakoj ženi; kako mediji i modna industrija oblikuju sliku idealne ženske lepote, samo su neke od tema koje ćemo da otvorimo u toku panela, a u popodnevnim časovima, učesnice očekuju i sesije sa sjajnim gostima predavačima. Ašok Murti će za učesnice održati svoju sesiju ‘Stil počinje tamo gde prestaje upoređivanje sa drugima‘, a o zabludama o treningu i ishrani govorit će Prof. dr Svetlana Stanišić, profesorka na Univerzitetu Singidunum.”, naglasila je Dragana Jovanović, koja će u sklopu Dana za Vas održati i svoju autorsku sesiju Kako nas telo podržava da budemo srećnije i uspešnije i otkriti okupljenima što od novih seminara do kraja godine priprema u sklopu Body & Soul koncepta.

Partneri predstojećeg Dana za Vas, koji omogućuju da mu se sve učesnice pridruže besplatno i uživaju u mnoštvu edukativnih sadržaja ovoga puta su Grand aroma, Merkur osiguranje, PORT by Community, BBEE trening i edukacijski program, REDA Milano i Mg Mivela.

Sve žene koje  žele da se pridruže besplatnom Danu za Vas 24. septembra, svoje prijave treba što pre da pošalju na na mejl [email protected], jer je broj mesta ograničen. Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.