Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Maskara

by | 14 marta, 2017

Zašto Max Factor lansira ovu maskaru?

Foto: Promo

Foto: Promo

Max Factor razume da žene danas žele da njihov imidž iz društvenih medija odgovara imidžu koji imaju u stvarnom životu. Žele da u svakoj prilici pokažu svoje najbolje lice, ali najviše kada se upoznavaju s ljudima. Oči imaju važnu ulogu u ostavljanju prvog utiska, pošto su deo lica koji ljudi najpre primećuju prilikom upoznavanja. Žene žele da maksimalno iskoriste potencijal svojih očiju tako što će povećati volumen trepavica i lepo ih uvijiti. Za to im je potrebna maskara koja će ih ne samo uviti, već i potpuno obložiti tako da zadrže svoj uvijeni oblik. Max Factor predstavlja NOVU 2000 Calorie Curl Addict Maskaru koja obećava uvijanje I volumen, bez kompromisa.

Kome je proizvod namenjen?

2000 Calorie Curl Addict Maskara je kreirana za žene koje žele da postignu i volumen i uvijanje, ali samo koristeći jedan proizvod. Radeći sa svojim timom šminkera, Max Factor je otkrio da žene često pokušavaju da postignu volumen i uvijanje iz nekoliko koraka i koristeći više tehnika. I dok neke od njih probaju da koriste uvijače trepavica, druge nanose brojne slojeve maskare i sa gornje i sa donje strane trepavica. Obe tehnike su komplikovane, oduzimaju vreme i retko daju željeni rezultat. Max Factorova mreža šminkera je inspirisala Max Factor da dizajnira maskaru za uvijanje sa gusto zbijenim čekinjama koje zahvataju i oblažu svaku pojedinačnu trepavicu. Zakrivljena četkica počinje svoju čaroliju pri korenu trepavica, stvarajući savršeno uvijen oblik do samih vrhova. Formula povećava volumen i potamnjuje trepavice ali ih ne opterećuje, tako da uvijen oblik ostaje savršeno fiksiran.

Foto: Promo

Foto: Promo

TEHNOLOGIJA I PREDNOSTI PROIZVODA

Kako funkcioniše nova četkica?
Zahvaljujući glavi četkice koja je kraća od većine maskara (20mm), nanošenje je lakše i preciznije, i omogućava oblaganje svake pojedinačne trepavice. Čekinje su gusto zbijene na četkici kako bi olakšale prodiranje do korena trepavica. Pored toga, četkica omogućava zahvatanje velike količine proizvoda pri njenoj osnovi, čime se više maskare nanosi na trepavice.

Kako formula omogućava postizanje volumena i uvijanja?
Korišćenjem kombinacije četkice i formule, trepavice su istovremeno uvijene i njihov volumen uvećan. Četkica zahvata i oblaže svaku pojedinačnu trepavicu, počinjući pri samom korenu trepavica i savršeno ih uvijajući do vrhova u samo jednom potezu. Formula povećava volumen i potamnjuje trepavice ali bez da ih opterećuje, tako da njihov uvijen oblik ostaje fiksiran.

Kakav efekat ima Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Maskara?
Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Maskara pruža neverovatno uvijene trepavice fenomenalnog volumena, iznova i iznova.

Na koji način Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Maskara transformiše vaše oči?

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Maskara pruža trepavicama upadljiv i smeo izgled. Pošto ih uvija i ujedno im povećava volumen, oči izgledaju potpuno transformisano.

Foto: Promo

Foto: Promo

Da li među šminkerima postoji stvarna potreba za ovom vrstom proizvoda?
Naši šminkeri uvek tragaju za novim načinima postizanja glamuroznih transformacija, bilo iza scene, na crvenom tepihu ili kod kuće. Upadljive, smele i lepe trepavice su idealan način da usavršite celokupan izgled lica.

Kako se nanosi proizvod?
Počinjući pri korenu trepavica, pređite četkicom do njihovih vrhova, uvijajući ih do željenog intenziteta. S obzirom da je formula manje vlažne nego inače, žene mogu da nanesu više slojeva i oblikuju trepavice sve dok nisu potpuno zadovoljne rezultatom.

Kako se uklanja proizvod?
Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Maskara se uklanja toplom vodom i vašim omiljenim klenzerom za lice.

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Da li su proizvod ili njegovi sastojci testirani na životinjama?

Testiranje kozmetičkih proizvoda i sastojaka je zabranjeno u Evropskoj Uniji. Nijedan Max Factor proizvod nije testiran na životinjama. Napominjemo da se ovo takođe odnosi na „evropska“ tržišta koja nisu deo EU (npr. Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Turska, Izrael, itd.). Za sve koji žele da saznaju više o našim naporima da zaustavimo testiranje na životnjima na globalnom nivou, kliknite na sledeći link za dodatne informacije: https://www.facebook.com/MaxFactorSrbija/

Da li je pakovanje ekološki bezbedno?
Sva pakovanja mogu da se recikliraju ili postanu deo obnovljive energije nakon spaljivanja. Spaljivanje uz obnovljivu energiju ima važnu ulogu kada se posmatra u kontekstu rastućeg broja mogućnosti za reciklažu i ponovno korišćenje plastike, uključujući i poliuretane.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje”>>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.